Bana önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Bazı uygulamaları denedim. Hello talk mesela ama asla dönmüyorlar. Instagram'dan yazdım yine öyle. Koreli biriyle tanışmanın bir yolu yok mu? Yaş kaç vs demeyin benim ilgimi çeken onlar.
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Bazı uygulamaları denedim. Hello talk mesela ama asla dönmüyorlar. Instagram'dan yazdım yine öyle. Koreli biriyle tanışmanın bir yolu yok mu? Yaş kaç vs demeyin benim ilgimi çeken onlar.
Cevap
3Cevap
Gay gibiler ya:) Tatlılar ama bi erkek gibi değil, süs objesi gibi
Önceden sakallı erkek severdim ne zaman ki kore dizisi izlemeye başladım hayranlığım başladı nerden izledim bilmiyorum
Geri töre dizisiyle resetle hahah
Ahahaha😀😂🙂
Hello Talkta paylaşımlar yap Dil anıları paylaş Onların paylasımlarını begen Uygulama amacı zaten dil geliştirme Mesaj atabilirsin
Kaç kere mesaj attım. Fazla mesaj aldıkları için dönmüyorlar asla
Profil fotoğrafına kendini koy Fake hesaplar gibi olma
Kendi fotoğrafımlayım acaba kapalı olduğum için mi diye düşündüm
Bence orada sürekli paylasmlar yap aktif kullan ve dikkat çek Özellikle korece yaz paylasımlarına
Korece yazmıyordum bir de öyle deneyim teşekkürler
Sık sık paylaş her gün
Rica ederim 🌼
Tamamdır
Kızım türk mu kalmadı siz iyi misiniz Allah'ım sünnetsiz korelisinj ne yapacaksınız ya hu
Çok tatlı ve çekiciler
Ahh canim az kpop takip edin Kore dizisi izleyin
İzliyorum zaten
Aferin kızım sana 😇
Allah gönlüne göre versin
Amin senin de 😀
Ne Koreliymiş kaç gündür Kore kore başımızı şişiren sen misin ya yeter
Hayır ben daha yeni kaydoldum ahhaha
Ben aylardır arıyorum yok
İşin garibi asla türk erkekleri ilgimi çekmiyor
koreliler çok çekici
O tarz uygulamaların çoğunda artık yapay zeka var maalesef. Anca oradan çıkmış uygulamalardan bunu yapabilirsin. Yapay zekaya sor o en uygununu bulur.
Yok yok hepsini denedim. Koreli diye yanıyorum resmen ahhsjsjsb
Rsfstsj
O zaman tersini yap. Onların ilgisini çekebilecek profil oluştur ve bekle.
Başka şansın yok gibi.
Oradalar ama ulaşamıyorum çok saçma asla dönmüyorlar
7-8 cm yeterli diyo hanım abla
Ne alaka hepsininkine baktın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Koreliler genel dil değişimi uygulamalarında mesaj yağmuruna tutuldukları için genelde yanıt vermekte seçici davranabiliyorlar. Tanışmak için sırf sohbet odaklı mecralar yerine dil öğrenimi veya ortak hobileri ön plana çıkaran platformlar çok daha iyi iş yapıyor. Tandem veya Maum gibi doğrudan sesli ve yazılı kültürel paylaşıma odaklanan uygulamalara şans verebilirsin. Profiline hobilerini eklemek ve ilgi çekici bir biyografi yazmak dönüş alma şansını ciddi oranda artıracaktır. Senin Kore kültüründe en çok ilgini çeken şey ne, müzik mi yoksa diziler mi? 📱🤖