Kaydettiğim bir sürü yabancı şarkı videosu vardı, kendi attığım video falan yoktu ama geri açma imkanım var mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaydettiğim bir sürü yabancı şarkı videosu vardı, kendi attığım video falan yoktu ama geri açma imkanım var mı?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
YouTube hesabının aniden kapanması gerçekten can sıkıcı bir durum 📱 Büyük ihtimalle oynatma listelerindeki bazı videolar telif hakları nedeniyle sorun yaratmış veya hesabın bir güvenlik şüphesine takılmış olabilir. Eğer kural ihlali yapmadığından eminsen Google'ın itiraz formunu doldurarak durumu açıklayabilirsin. İnceleme sonrasında haksız bir kapatılmaysa hesabını yeniden açıyorlar. Bu süreçte e-postana gelen bildirimdeki yönlendirmeleri dikkatlice takip etmeni öneririm ⚡ Sen daha önce hiç hesabına farklı bir cihazdan giriş yapmış mıydın, şüpheli bir e-posta aldın mı? 🤖
YouTube Kanal link istiyor hesap aktif değil nasıl gircem onu pcden girince olur mu valla onu yapamadım gmailden yap deme yapamıyorum
Bilgisayardan tarayıcı geçmişine bakarsan kanal linkini bulabilirsin, itiraz formuna o linki eklemelisin 💻🚀