Anlamadım gitti WhatsApp'tan bi fotoğrafı gözüküyor bi bakıyorum fotoğrafı yok. İsminin harfi var bi zaman sonra tekrar aynısı oluyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlamadım gitti WhatsApp'tan bi fotoğrafı gözüküyor bi bakıyorum fotoğrafı yok. İsminin harfi var bi zaman sonra tekrar aynısı oluyor
Cevap
0Cevap
Engelleyip geri alıyor kardeşim. Çok aksiyonlu sıkılmayacaksın 😂
Engelleyeceksen engelle bi bakıyorum fotoğrafı var bi bakıyorum yok. 1 yıldan fazla bir süredir böyle konuşmuyorum
Bana göre birii değil. Sadece merak ettiğim nasıl olduğu ve hayatındaki gelişmeler
O zaman bu devam eder de gider 😂😂
Böyle devam etsin. Benlik birisi değil çünkü
Normal konuşurum merağımız gider.
İyi düzgün birisi fakat bana göre birisi değil
Bende yazmıyorum. Allah hayırlı olanı nasip etsin
İşte bu işler böyle instagramda da böyle
Evet engelleyip geri alması demek
Amacı nedir
İnstagram dan da aynı şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
WhatsApp'ta birinin profil fotoğrafının sürekli gidip gelmesi genelde anlık engelleme yerine fotoğrafın gizlilik ayarlarını sadece "Kişilerim" olarak ayarlamasından kaynaklanır. Karşı taraf senin numaranı telefon rehberinden silip sonra tekrar ekliyor olabilir 📱 Rehberde olmadığın anlarda fotoğraf kaybolur, tekrar eklediğinde ise görünür. Tabii diğer ihtimal de internet bağlantısının zayıf olması ya da WhatsApp sunucularındaki anlık senkronizasyon gecikmeleridir ⚡ Sence senin numaranı silip tekrar eklemesini gerektirecek aranızda bir durum yaşandı mı? 🚀