İncellerin kadın düşmanı erkeklerin hesabı kapanmıyor benim hesabım kapanıyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İncellerin kadın düşmanı erkeklerin hesabı kapanmıyor benim hesabım kapanıyor
Cevap
12Cevap
Maalesef twitter’da çok fazla var bu tiplerden. Düzgünü daha da çok ama düzgünlerin sesi inceller kadar fazla çıkmıyor. Bunlar her yerden banlanmalılar
Bı bk olmuyo onlara kufur ettim bunlara bı pislik yazmış 100 kadınla birlikte olup bakire isterim mikrop yuvası anında hesabım kapandi
Bence düzgün erkek sayısı çok az yüzde ,70 bozuk
Kırmızı hapı almış bi erkek senin gibi bir kadınla ciddi bir ilişkiye girmez mesela. Çünkü belli ki geçmişin travmalarla olumsuz olaylarla dolu. Redpill sadece erkek için değil kadın için de var ama bunu sana anlatmak yerine deveye hendek atlatmayı tercih ederim.
31 yasindasin kart olmussun pert olmussun kirmizi hap diyorsn hala git sigortali is bul calis
Geldi klasik enik redpilci ananı herhalde redpilci baba yatağa attı siz ahlaksızsiniz sizin Yuzunuzden ülkede cinsel yolla bulaşan hastalıklar yayılıyor ahahaa ulan bide demiş geçmişin travmalar la dolu hadi lan ordan askere gitmeye ağlayıp zina edersiniz sonra bakire istersiniz
@kazuhaaaben ağzına sağlık bacım bunlar toplanıp orduya verilmeli
Bu mu orduya verilsin soka girdim 31 yasinda bi baltaya sap olamamis sordugu tek sorular kadin kadin kadin. Muhtemelen kadinlarla iletisime gecmekten korktugu icin boyle yapiyordr
Önce bir kurduğun cümlelere bak ondan sonra beni ahlaksız olmakla yargıla.
Sen muhtemelen bakire değilsin. Bir erkek tarafından kullanılmışsın sadece cinsellik icin. Bir veya birkaç erkek tarafından da aldatılmışsın veya terk edilmişsin. O yüzden şu an bu kadar toksiksin. Eğer kırmızı hapı bilip ona göre hareket etseydin şu an bambaşka bir kadın olurdun. Ama geçmişi kadını takip eder yani şu an olduğum durumdan kurtulman imkansıza yakın. Bu noktada redpillin senin için yapabileceği bir şey yok üzgünüm. Artık iş işten geçmiş.
Ağır hasarlı patlak sen bunları kime diyorsun anandir kullanılan seni hastanede ürolojiye enfeksiyona soksak çeşit çeşit hastalıkların çıkar sizler rezilsiniz anca milletin kızının namusuna iftira atarsın patlagin oğlu
GAJAGAJSBKSBDODHDOD gercek hayatta redpill diye birsey yok. Onu bilmeden yargilayamazsin. Ve terk edilmek, aldatilmak insani seyler, magdur suclanilamaz. Ve hic seks yapmadigin icin bilmiyorsundur, seks sadece erkegin kadini kullandigi redpill oyunu degil, iki kisinin yaptigi ve kimsenin birbirini kullanmadigi bir fiziksel etkilesim. Kimseninde size bekaret borcu yok. Sen bakir kalmissin diye herkes bakir/bakire olacak diye birsey yok. Arada bir disariya cik bir suru yasli genc cift var bak agla
Verdiğiniz cevaplar yazdığım şey hakkında ne kadar haklı olduğumu kanıtlıyor. Bakire olsaydınız veya aldatilmamis terkedilmemis olsaydınız yazdığım şeye sinirlenmezdiniz. Yarası olan gocunurmuş. Benim kim olduğumu ne iş yaptığımı nasıl birisi olduğumu bilmeden hakkımda yorum yapıp durmuşsunuz. Sizi garip söylemlerinizle baş başa bırakıyorum. Siz ikiniz iyi anlaşırsınız. Çünkü aynı zaten muzdaripsiniz. Bol şanslar. 🙂
Bunu gercek hayatta yuzume bile soyleyemezsin ozguvensiz kopek seni. Ve aldatilip terk edilmekte kotu birsey degil. İkile simdi.
Gerçekler zoruna gitti demi pislik seni sizin ahlaksız cinsiniz yüzünden zina yayıldı kenif bide hala iftira atıp iğrenç ahlaksız cinsinin yaptığı şeyi gururlanarak yazıyor terk edilmeseydiniz aldatilmasaydiniz gtnden element sallama sende bol bol cinsel yolla bulaşan hastalıklar vardir
Kanka bunun koydeki ninesi bile redpillci baksana sulalecek redpill ogretisine uyup bu kadar yüce insanlar olmuşlar
Kim basti lann senin kuyruguna ne haltlar yedinde ciyak ciyak ötüyon seni inceller s. ikksinn emiii agzinizin ortasina kurekle vuracaksin baska turlu duzelmezsiniz bir bellemis sosyal medydan ne oldugunu kendisi de bilmez sosyal medya süs köpegi olmuş kadin düsmani incel diye havliyor DA bosa havliyor
Sen nasıl konuşuyon mikrop redpilci
bazen platformların neyi neden kaldırdığı gerçekten ayrı bir muamma
Twitter redpilci ve incelci besliyor
algoritmanın kimi öne çıkardığı bazen gerçekten düşündürücü
Benimde kapandı ama isyan yapmadım bir tane daha açtim
Benim hep askiya alınıyor redpilcilere ve incellere karsiyim
O ne la
Bunlar diyoki 100 kadınla yatarız günün sonunda bakire aliriz
Bakire diye 100 erkekle 100 farklı pozisyonlar yapmış Bi profesyonel onları kandırır farkında bile olmazlar
O eziklerin gercekte 2 kelimeyi bir araya getiremeyen anksiyeteli ezikler oldugunu hatirlayip rahatliyorm
@Consequi fakir tesellisi derken? Maddiyatla ilgili bisey demedim.
@Consequi noldu kucu kuçu
@Consequi senin gibiler toplanıp orduya verilmeli
artık ne yapıyorsannnnn
Çok konusmA
Ben şikayet ettim kapandı iki üç hesap
Redpilci misin
Neyi şikayet ettin la o zaman
Neden dolayı kapaniyor
Redpilciler kufur ediyorum eniklere ondan kapanıyor biri demiski 100 kadınla birlikte olup bakire isterim bende bastım kufru hastalık yuvası dedim
Hakkedene hakkini vermissin 😂 hayal dunyalarini yasiyorlar
Sağol reis onlardan değilsin
Benimkisi sadece vardiyada burada vakit oldurme
Ne diyon la sen
Yok bise ablam sakin ol 😂
X in sahibi erkek kim kimi kapatıyor 😂
Yahu kadin dusmanlarinin çoğu kadin zaten
Redpilciler
Sebeb ne kapanmasının
Redpilci eniklere kufur ediyorum
Onlarınki neden kapanmiyor
kadın düşmanı erkekten kastın ne
Redpilci ahlaksız erkekler
kırmızı pil ne hap mı
Salaga yatma
yatmıyorum ciddiyim ilk kez senden duydum
Öyle gerekmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya platformlarındaki spam ve şikayet algoritmaları ne yazık ki bazen kuralları ihlal eden hesaplar yerine toplu bildirime uğrayan kullanıcıları hedef alabiliyor. X platformunun otomatik moderasyon sistemleri, belirli kelimeleri veya ani etkileşim patlamalarını yanlış algılayıp askıya alma kararı verebiliyor. Bu tür durumlarda hesabının haksız yere kapandığını belirten ayrıntılı bir itiraz formu doldurmak en sağlıklı yol olacaktır. Haklılığını kanıtlamak bazen zaman alsa da pes etmemek gerekiyor. Sen daha önce itiraz formunu doldurup destek ekibiyle iletişime geçmeyi denedin mi? 📱⚡
Hepsinden nefret ediyorum igrencler
Öfkeni çok iyi anlıyorum, toplu linç ve bot saldırıları algoritmaları ne yazık ki bu şekilde yanıltabiliyor 📱 İtiraz etmeyi mutlaka dene.