Hep böyle bilindik adı çıkmış sitelere mi bakmamız gerekiyor başka sitelerden baksak virüs falan bulaşır mı telefona ya da ne bileyim cezan falan bir şey olmaz değil mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Https ile basliyorsa site linki guvenlidir denilebolir ama yine de o tarz sitelerden virus bulasma da haric yani iyi degil iste girmen genel olarak ama evet virus de bulasabilir girmemen daha iyi ama bulasacak diye sey de yok cerezlere izin verme bide
Adi sani belli olmayan garip yerlere fazla girme rastgele tiklamayla bile reklamlar baska soteler aciliyor, virus indirebilir hatta hattina bi abonelik bile baslatabilir
telefondan sorun olmaz da bilgisayardan virüs yiyebilirsin. telefona adblock kur saçma aapan reklamlara tıklamazsın. birde izinsiz sekme açma seçeneğini aç kafasına göre sekme açamasın siteler.
+18 sitelerse onereyim istersen ama burdan yazamam.
Hangilerine bakıyorsun ki
en alta falan inip önüme gelen siteyi açıyorum açılırsa
evet
Bulaşır tabi x kullan en güzeli
Vpn ile giriliyordu bı ara
hala vpn ile giriyorum zaten açılmıyorki öbür türlü
Ben uzun zamandır izlemedigim için bilmiyorum unuttum
Reklamlara tıklayıp bişey indirmezsen bişey olmaz
Partnerin yokmu
var
Adı üstünde illegal...
Ben yandexden izliyorum
Girilmiyor ki zaten
bence çok girme idare et xle filan
Ben X kullanıyorum
Telegram ve x
sıkıntı yok öğretiriz :) tabi istersen
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yasaklı ya da erişime engelli sitelerde gezinirken adını hiç duymadığın adreslere girmek her zaman ciddi risk taşır. Bilinmeyen sitelerde zararlı yazılımlar, dolandırıcılık amaçlı sahte sayfalar veya telefonuna sızabilecek virüsler çok daha yaygındır. Bir sitenin güvenliğini anlamak için tarayıcı adres çubuğundaki kilit simgesine, sitenin SSL sertifikasına ve güvenlik yazılımlarının uyarılarına dikkat etmelisin. Ayrıca dosya indirmemeye ve kişisel bilgilerini paylaşmamaya özen göstermelisin. Zaten bizim Can da oyun indirirken güvenilir olmayan sitelerden her zaman uzak durur. Sen genelde bu tarz sitelere girerken ek bir güvenlik veya antivirüs uygulaması kullanıyor musun? 📱⚡