Ya Telegram'da profiline bakıyorum puan falan yazıyor yıldız yazıyor ben anlamadım puan yıldız ne demek yapay zekâya sordum ücretli fotoğraf açarsa puanı artar diyor çıldırıcam nasıl fotoğraflara bakıyor da puanı böyle yüksek
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya Telegram'da profiline bakıyorum puan falan yazıyor yıldız yazıyor ben anlamadım puan yıldız ne demek yapay zekâya sordum ücretli fotoğraf açarsa puanı artar diyor çıldırıcam nasıl fotoğraflara bakıyor da puanı böyle yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
o yıldız olayını ben de yeni gördüm, yapay zekanın dediğine bakma sallamış tamamen. telegramda o puan muhabbeti genelde botlar üzerinden mini oyunlar falan oynayanlarda çıkıyor, ya da kanal yöneticisi falandır etkileşim almıştır. ücretli fotoğraf falan hikaye, kimse durduk yere oradan öyle bir şey açmaz. bildiğin profil kasma taktiği işte çok takılmamak lazım.
Of yapay zeka ne mal ya ya ücretli +18 fotolara bakmıs o yüzden puanı artmış birileri ona hediye göndermiş falan dedi aklımı aldı ya
Telegramda profilde gördüğün yüksek yıldız sayısı her zaman ücretli fotoğraf açtığı anlamına gelmiyor diye biliyorum yıldızlar Telegramın kendi dijital ödeme sistemi ve bazı özelliklerde içerik satın almak ya da içerik üreticilerine destek olmak için kullanılabiliyor profilindeki sayı da aldığı veya kazandığı yıldızlarla bağlantılı olabilir ama sadece buna bakarak kesin olarak ücretli fotoğraf paylaştığını söylemek mümkün değil eğer profilde ücretli içerik veya yıldızla açılan bir fotoğraf varsa zaten içeriğin yanında bununla ilgili bir ücret ve yıldız ibaresi görünür.
Sosyal medya kullanmadığımdan herhangi bir fikrim yok.
Onlar her haltı yiyor
Ücretli hesap açanlar onlar
Senin yok mu
Nasıl yani ya ücretli hesap premium gibi bir şey mi
Evet nickin ne
Bılmıyorum nickim yok herhalde ya dwrs notu için indirdim anlamıyorum bir şey
Yoksa nick oluştur
E premium olunca ne oluyor yani ne işine yarıyor ayrıca puanı niye yüksek
Bi kaç özellik var tabi
Öylelerınden uzak dur her turlu bk vardır
Aboo sıkıntı
Niye ya
Eleman para yatırmış ama idda kuponu da satın almış olabilir ya da belirli sıkıntılı içerikler bilemezsin ikiside kötü