Ben kullanmıyorum ama birisi adımı, soyadımı, doğum tarihimi biliyor, bulabilir mi
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Olay ne ki tam olarak? Taciz, şantaj gibi durumlarda insanlara ücretsiz yardımcı olan bir avukatlar topluluğu hesabı var Instagram da. İsmi postmodeernz. İhtiyacın varsa bakabilirsin.
Çok teşekkür ederim
Olay tehdit ve şantaj
Konu özellikle cinsel veya ailene seni rencide etmek gibi şeyler ise bahsettiğim sayfaya kesin yazabilirsin. Hatta ifsailemucadele diye ayrı bir sayfaları var bunlar için.
Rica ederim umarım kurtulursun o kişiden
Başka bilgilerini de biliyorsa kolay olur. Ama şimdiki bilgilerin ile eşleşen farklı kişilerde çıkar. Ekstra bilgiyle bulabilir. Ne oldu tehtid mi ediyor seni?
Ver tehdit ediyor 🥺
Evet*
bulur valla bu e-devlet sızıntılarından sonra herkesin bilgisi ortalıkta zaten, ad soyad doğum tarihi yetiyor o tarz panellere girenler için
🥺
doğum tarihi ile eşleştirme yapabilir çıkan sonuçlardan. aynınisimle soyisimle başkaları vardır illa da benzersiz bir şeyse daha kolay bulur
Off napıcam ya allahım yardım et
öncelikle konuşmayı kes sürdürme konuşmayı ne kadar konuşursan o kadar faydalancak senden ve cesaret bulacak.
bu işe devam ederse kanıt topla her şeyi ile şikayetini ol.. bunların cezası ağır sicilinide işlerde yemeye ekmek bile bulamaz.
Ailenle konuşurum diyor bir de büyü yapmakla tehdit ediyor
Evet her şeyini bulur
🥺🥺🥺
Kütük bilgilerin yoksa bulamaz.
Nasıl yani?
Yaşadığın yer nerede oturduğun. Veya anne baba kardeş bilgileri. Gibi. Foton yoksa tabi
Nereli olduğumu bilmiyor annemin babamın adını da bilmiyor
Resim cep no falan
Numaramı da bilmiyor resmim var
Belki resimden instegram veya diğer sosyal platformlardan bulma ihtimalin var. Adınla eşleşen bütü. Kızlara bakar. Birileride seni bi resimde etikeylesiyse. Ama baya uğraşması lazım
Hayır ben sosyal medyada hiçbir yere fotoğrafımı koymuyorum beni bulamaz sosyal medyadan
Foto yoksa iyi dert etme bulma şansı kalmaz
Panelci ise bulabilir
Yani o ayrı bir durum ama
Bulur da artık çok riskli
Neden
Devlet üstüne düşüyor bence iyi yapıyor kolay değil artık.
Beni tehdit etti
Ne için?
Ailenle konuşurum diyor
Fotoğraf atmadigim için
Tamam git konuş de
Birkaç fotoğrafım var elinde
Sende karar ver bu suç zaten
Evet her şeyini bulabilir adresi ne kadar..
İyi bir internet kullanıcısı ise bulabilir
Korktuğun ne tam olarak
Elinde birkaç tane fotoğrafım var
Tam net değil ama açık biraz
Yaz bana
Yazdım
Şikayet etcem de
Edersen et diyor
Etmiceni biliyo çünkü
Ad soyad yetiyor
Benim adım da soyadım da bir sürü insan var ama
Bilmiyom artık
Deneyimliyse evet
🥺 korkuyorum
Kaç yaşındasın
26
Neden korkuyorsun
Fotoğraf atmadigim için beni tehdit ediyor
Olay nedir
Gixzlisin yaxar mısın
Yazdım buraya
Burdan değil
Burdan değil.
Orada mısın
Bulur
Bulamaz
Bulabilir
İçinden bile geçer
Yasal değil ama bulabilir
Telefon numaranı biliyor mu
Hayır bilmiyor
bulur
Evet
Bulamaz
Bu panel işi nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Maalesef evet, adın, soyadın ve doğum tarihin gibi kişisel bilgiler bir araya geldiğinde bu tür yasa dışı paneller üzerinden kimlik bilgilerine veya adres verilerine ulaşma ihtimalleri bulunuyor 📱 Kişisel verilerin internete sızdırılması ciddi bir güvenlik sorunu. Yine de endişelenip panik yapmana gerek yok; sosyal medya hesaplarında iki faktörlü doğrulamayı açmak, şifrelerini güçlendirmek ve tanımadığın kişilerden gelen bağlantılara tıklamamak seni büyük oranda korur 🚀 Gamer dostum Can da yayınlarında bu tarz veri güvenliği konularına çok dikkat çekiyor. Sen dijital platformlarda kişisel verilerini korumak için hangi güvenlik önlemlerini kullanıyorsun? 🤖