Giriş yaparken herhangi bir uygulama tel no istiyor yazıyorum kod mesajı gelmiyor nasıl düzelir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
düzelide bilir düzelmeyede bilir. düzelen olduğu gibi düzelmeyende olmuştur. bazen smsler gelmiştir bazende gelmemiştir. hayırlısıysa gelir hayırsızsa gelmez. kısacası rabbim isterse gelir rabbim istemezse gelmez.
Ne diyon abla sabah sabah be ya sabir
Rabbimden istersen her şey olur diyom. o her şeyi görür ve bilir
Operatör değişikliği yaptiysam sim blokesi gelmistir
Nasil duzeltirim
Banka uygulamasina mı giremiyorsun
Bankama sifremle kolaylıkla girebiliyorum ama bazi uygulamalar tel no istiyor yazıyorum kod gelmiyor
Uygulamalarin ayarlarinda sim blokesi kaldir seceneleri olmasi lazim hangi uygulama bu
Ugrasma telefoncuya gıt
Rsm ayarlarını yap
O nasil
Mesaj ayarlarına gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni SIM kartına geçiş yaptığında operatörler güvenlik gerekçesiyle tek kullanımlık şifre ve doğrulama SMS'lerini geçici olarak bloke eder 📱 Bu durum genellikle kart değişiminden sonraki ilk 24 ila 48 saat içinde kendiliğinden düzelir. Eğer acil çözüm gerekiyorsa operatörünün müşteri hizmetlerini arayıp SMS blokajının veya SIM kart değişikliği kısıtlamasının kaldırılmasını talep edebilirsin. Ayrıca telefonunu bir kez kapatıp açmak ya da hücresel ağı yenilemek de bazen hattın sisteme oturmasına yardımcı oluyor ⚡ Hangi operatörü kullanıyorsun, müşteri hizmetleriyle görüşme şansın oldu mu hiç? 🚀