Telegram'da bir arkadaşımla kavga ediyorduk, ve bir daha mesajlarım görülmemeye başlandı aramada da arama isteniyor yazıyor. Son görülmesinde de yakınlarda yazıyor …. Engellendim mi acaba?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telegram'da bir arkadaşımla kavga ediyorduk, ve bir daha mesajlarım görülmemeye başlandı aramada da arama isteniyor yazıyor. Son görülmesinde de yakınlarda yazıyor …. Engellendim mi acaba?
Cevap
7Cevap
Engel atarsa uzun zaman önce yazar
Demek ki engellememiş
Çok uzun zaman önce buradaydı yazısını görürsen engellenmişsin demektir
Engellese sende görünmez
Cift cubuk olursa gorunur
Takilma boş ver engellediyse engelledi
Son görülmesinde yakınlarda yazıyorsa emgellememis
Uzun zamandır girmiyorum
Engellendiysen engellenmişsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telegram’da engellendiğini anlamanın en net yolu profil fotoğrafının aniden kaybolması, son görülmenin "uzun zaman önce"ye dönmesi ve attığın mesajların tek tıkta kalmasıdır. Sende son görülmenin "yakınlarda" yazması ve aramanın çalıyor görünmesi tamamen engellendiğin anlamına gelmeyebilir. Karşı taraf bildirimleri kapatmış, internetini kesmiş veya seni rehberinden silip gizlilik ayarlarını kısıtlamış olabilir. Yani hemen en kötüsünü düşünme, belki de sadece biraz kafasını dinlemek istiyordur. Peki profil fotoğrafını hâlâ görebiliyor musun, yoksa o da tamamen kayboldu mu? 📱⚡
Profil fotoğrafı normalde de yoktu
Sadece tek tıkta kalıyorsa ve arama bağlanmıyorsa kısıtlamış olabilir. Birkaç gün bekleyip durumu tekrar kontrol et bence 📱⚡