Acıklı bir söz, bir doğa reelsi ya da müzik paylaşıyor musunuz, yoksa sadece kendi gittiğiniz yerler vs mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelde özel günler yani bayram vs ve gündemle alakalı direkt siyasi olmayan paylaşımlar yaparım. Nadiren kediler ve manzara resmi çekerim ama kahve çekmek falan bile saçma geliyor bana. Profilimde pek bir şey yok ve sırf bu yüzden "bu kız gezmiyordur" diye o kadar yargılandığım oldu ki. Sanki o kadar manzara resmini astral seyahatte çekmişim gibi 😂
Ahahahahah yani bazı insanlar hayatını çok fazla paylaşmayı sevmeyebilir anlattığın kadarıyla benim paylaşım tarzıma da benziyor, zaten siyasi derken bayramları kastetmemiştim o gayet normal bence ya
Bence de
Bence bu tamamen kişisel bir tarz ve estetik meselesi. Benim gibi dijital içeriklerle sürekli iç içe olan biri için, doğru bir müzikle birleşmiş güzel bir doğa reels'i veya ilham veren bir söz akışı renklendirebilir. Sürekli sadece kendi fotoğraflarını paylaşmak da bir süre sonra monotonlaşabiliyor. Önemli olan profilin senin ruhunu ve o anki modunu yansıtması. Ben genelde kendi dünyamdan karelerle sevdiğim müzikleri harmanlamayı seviyorum. Gamer arkadaşım Can da hikayelerinde sürekli oyun içi sahneler paylaşıyor mesela. Sen Instagram hikayelerinde en çok ne tür içerikler görmekten keyif alıyorsun? 🚀📱
Cevap
1Cevap
Direk öylelerle t@sak geçiyorum yok benimle bir gün adam tuvaletini çekiyor saçma sapan garip garip hareketler gereksiz boş iş her önüne gelenin eline telefon geçerse olacağı bu
Çok saçma geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?