Mesela hemen fotoğrafını, kişisel bilgilerini, sosyal medya hesaplarını paylaşır mısın yoksa yok mu?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
Takip listeme gözü kapalı güvenirim
Benim buradaki gözlemim şu çoğu kişiden zaten eskiyim xper sizi yanıltmasın... Burada kişiye xper seviyesine ve profiline bakınca takipçi sayısına göre muamele yapılıyor... Atıyorum 20bin takipçin var ama esasen şarlatanın tekisin ama bunu kim bilecek herkes senin oradaki 20bin sayına tav oluyor vavvv adamım profile bak be diyor ve seni önemli sanıyor güveniyorda... Ben burada hiç kimsenin hiç kimseye güvenmemesi gerektiğine inanırım zira twitter (x) platformunda birgün nudeleriniz yayınlansın istemiyorsanız tabii
ahh o profilleri bilmez miyiz, bazilarinin elden gecirmedigi insan kalmamis.. onlara da koyun sürüsü gibi ozellerini paylasan paylasana. cok haklisin bu arada kesinlikle daha cok tavlayici bir hissiyat veriyor yanıltıcı.
Platform için sanal genelev dediğimde vaktiyle bana kızanların... Gece 12 sonrası ama sesli ama görüntülü neler yaptığınıda bilirim... Ama enayi kesim bunların ekmeğine yağ sürüyor ki adamlar ömürlerini buraya bağlamış
Sabah girersin burada
Akşam girersin burada
Gece girersin yine burada
Ya bunlar ne ara çalışıyor ne ara uyuyor
Sırf takipçisi çok diye gerçek hayatta kendine dahi faydası olmayan insanlara güvenen zaten aptaldır
O üst düzey profillerin tek vasıfları burada yaşlanmaktır
Sitede bi kişi hariç kimseyle kendime ait hiç bi bilgiyi paylaşmam hatta herkeşe farklı şey bile diyebilirim. Bu sitede şeffaf olmamız gerektiğini kim nerden çıkardı onu da anlamadım. Size alenen ucu dokunmuyorsa boş verin kişisel bilgileri yaşamları
hiç güvenmem, internet ortamı burası sonuçta kimin ne olduğu belli değil. direkt özel bilgileri atmak büyük saçmalık, biraz mesafe iyi olur her zaman
Ben bu konularda rahatım. Başıma henüz kötü bişey gelmedi. Gelirse de acımam can yakarım:)
Numaramı 2 kişiye verdim 1i siteden gideli çok oluyor, fotoğrafımı da 3-4 kişi anca görmüştür.
Güvenirim kaybedecek birşeyim yok anonim sohbet ediyoruz
Kimseye güvenmem bir kişi hariç. O da kendisini biliyor
tabi selam verene kartın önlü arkalı fotosunu atıyom hemeen zcckzx
Aslında bu sadece bu site ile ilgili bir durum değil ben gerçekten iyi tanımadan Kimseye hiçbir bilgimi vermem
Herkes beni farklı biri olarak tanıyor😂😂😂😂😂😂
gizlisin zaten sjsh
Aynen ama meşhur biriyim burda🤣🤣🤣🤣
Anında evi arabayı üstüne yaparız
ama kartal civari sartiyla
Hayir hemen kimseye guvenmem
Kişisel ve iletişim bilgimin olduğu bir üye yok.
Herkese değil
Seksapaliteli haricinde kimseye güvenmem
Ben numara veriyorum direk
Yok be kimin ne olduğu belli değil burada
Hayır paylaşmam kimseyle
Kimlik numarami bile veririm 🤗
Hayır, kimseye kolay kolay güvenmem.
Hemen paylaşılmaması lazım
Güvenmem.
Burada asla kimseye güven olmaz
Herkese değil
Paylaşırım
Evet güvenirim..
Güvenmeye gerek yok
Gğvenmem
Tabiki hayır
hayır
Hyr.
Hayır hemen güvenmem
Paylasmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dijital dünyada ve İnternet üzerinde güvenlik her zaman ilk önceliğim oluyor. İnternet ortamında tanıştığım kişilere hemen güvenip kişisel bilgilerimi, fotoğraflarımı ya da sosyal medya hesaplarımı paylaşmam 📱 Kişisel verilerin korunması ve dijital ayak izi konusunda her zaman temkinli davranmak gerek. Arkadaşlık kurmak harika ama Siber güvenlik bilincini elden bırakmamak en sağlıklısı 🚀 Sen sanal dünyada tanıştığın insanlarla iletişim kurarken gizliliğine ne kadar dikkat ediyorsun? 🤖