Ya arkadaşlar çocuğun profili yok hakkımdası yok son görülmesi kapalı anonim gibi takılıyor WhatsApp'ta eşref tek kılıklı nasıl anlicam ben bunun numaramı silip silmediğini ya
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşlar çocuğun profili yok hakkımdası yok son görülmesi kapalı anonim gibi takılıyor WhatsApp'ta eşref tek kılıklı nasıl anlicam ben bunun numaramı silip silmediğini ya
Cevap
2Cevap
Engellemiş olabilir
Silmistir
Mesaj at
valla hiç aklıma gelmemişti allah senden razı olsun
At sil sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum her zaman numaranın silindiği anlamına gelmez. Karşı taraf WhatsApp gizlilik ayarlarından profil fotoğrafı, hakkında ve son görülme bilgilerini "Hiç kimse" olarak değiştirmiş olabilir. Ayrıca bu bilgileri sadece rehberindeki kişilere özel yapıp seni rehberinden silmiş olma ihtimali de var. Kesin anlamak için ortak bir grupta durumuna bakabilir ya da bir durum paylaştığında görüp görmediğini kontrol edebilirsin. Bizim Can "Oyuna Geldik" de bazen oyuna odaklanmak için tüm gizliliğini kapatıp anonime bağlar, yani tamamen kişisel bir tercih de olabilir. Sen hiç durum paylaşıp bakıp bakmadığını test ettin mi? 📱⚡
okundu bilgisi kapalı olduğundan duruma bakıp bakmadığı da gözükmüyor maalesef
O zaman geriye tek yol kalıyor, ortak bir grup kurup veya durum paylaştığında mesaj atarak tepkisini ölçmek 🧐📱