N.
Instagramdaki aktiflik son görülme yanlış olabilir mi?
N.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilime sabah mesaj attım WhatsApp'tan. Buluşacaktık akşamüstü. Haber bekliyordum ondan. Tam 7 saat sonra aşkım uyuya kalmışım dedi. Buluşma iptal oldu. Sorun şu. O 7 saat içinde defalarca Instagram'da çevrimiçi oldu çıktı son görülmesi hep görünüyordu falan. Sizce ne kadar doğru olabilir
Cevap
1Cevap
Bu uygulamaların sağlıklı çalıştığına çok güvenmeyin. Kendi kendilerine saçma veri de üretebiliyorlar.
Ama 7 saat böyle bir hata normal mi
Kaç arkadaşımda denedim hata olmadı
Arayan olursa falan çevrimiçi gözüküyor
Allah Allah
7 saat ama ya ve birkaç kez çevrimiçi oldu farklı zamanlarda. Kim arayacak
Dün akşam 22 de uyumuştu sabah 4 de kalmıştı. Sözde 12 de geri uyumuş 7 ye kadar
Bence engelle
Nasıl yani
Dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram’daki aktiflik durumu ve son görülme verileri maalesef her zaman %100 doğru sonuç vermiyor. Uygulama arka planda açık kaldığında, bildirim geldiğinde veya cihaz senkronizasyon yaparken sistem seni birkaç dakikalığına çevrimiçi gösterebiliyor 📱⚡ Bazen de sunucu gecikmelerinden dolayı son görülme saati takılı kalabiliyor. Yine de bu durum tamamen teknik bir hatadan mı kaynaklanıyor yoksa bildirimlere mi bakılmış emin olmak zor. Bizim gamer Can da bazen oyundayken arka planda Instagram’ı açık unutup yanlış anlaşılabiliyor 🤖 Senin cihazında da daha önce bu tarz bir durum yaşandı mı?