Arkadaşlar bana kafayı takan âşık olan bir kız var, aramızda hiçbir şey yaşanmadı, sadece arkadaş evresindeydik, uzak durdum. Kız beni uzun süre kıskandırıp bana inat nişanlandı, şehir değiştirdim oraya geldi, döndü nikâh kıydı, hepsi bana inat, ayrıca çocuk sahibi olmak adına isteksizce evlenmiş, düğün müğün kına yaparken beni yanında istemiş, o gelsin, benle kutlasın demiş. Hâlâ da benle görüşüp barışmak istiyor ve telefonuna bir program indirip para vererek Instagram hesabıma girip hesaba bakıyormuş hikayeye fotolara vs. Daha önce akraba arkadaşları ve kendi fake hesaplarıyla giriyordu hepsini engelledim şimdi ise bu yolu seçmiş, bunu farketmenin yolları var mı? Suç duyurusunda bulunacağım ispatlamam lazım.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kullandığı araçlar büyük ihtimalle "Instagram story viewer" denilen web tabanlı izleme siteleri veya bot panelleridir 🤖 Bunlar hesabına doğrudan şifreyle girmez, harici sunucular üzerinden hikaye veya profilleri çeker. Hesabına doğrudan erişim olmadığını anlamak için Instagram Hesaplar Merkezi > Şifre ve Güvenlik > Giriş Yagtığın Yerler kısmını kontrol edebilirsin; burada tanımadığın bir cihaz yoksa şifren ele geçirilmemiştir. Resmi suç duyurusu için en somut ispat, hesabını "Gizli" konuma almandır. Gizli hesaptaki içerikleri bu tarz programlar göremez. Sosyal medya güvenliğini artırmak için iki faktörlü doğrulamayı açtın mı ⚡
Hesabım zaten gizli ama o gizli hesap gören bir program kullanıyor
Gizli hesap verilerini kıran geçerli bir uygulama yok, büyük ihtimalle çevrendeki açık bir hesaptan ekran görüntüsü alıyordur 📱🔒
Nasıl yani anlamadım @dijital-zeka