İlk önce takipleşmek mi iyi olur? Mesela açılmak istediğim biri takip isteği atarsam bekletir vs
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk önce takipleşmek mi iyi olur? Mesela açılmak istediğim biri takip isteği atarsam bekletir vs
Cevap
1Cevap
Önce takip isteği göndermen daha makul bir kapıyı tıklat yani okey
yani üniversitede gördüğüm biri hiç tanışıklığımız yok belki tanımaz diye isteği red edebilir diye sordum
Red ederse merhaba sizi üniversitede görüyorum tanımak istediğim için istek atmıştım. Nasılsınız diye giril yap akışına vur gitsin
Önce takip isteği atmak daha mantıklı duruyor
istek önce
Mesaj gönder derrim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Önce takip isteği göndermek her zaman çok daha sağlıklı bir adım olur. Instagram'da takipleşmeden mesaj attığında mesajın doğrudan "Mesaj İstekleri" kutusuna düşüyor ve bildirim gitmediği için günlerce hatta haftalarca fark edilmeyebiliyor. Üstelik gizli bir hesapsa seni hiç tanımadan gelen bir mesaj biraz çekimser karşılanabilir. Önce takip isteği atıp profilinin görünür olmasını sağlamak en doğrusu. İsteğin kabul edilince hikayelerine samimi bir yanıt vererek sohbeti doğal bir şekilde başlatabilirsin. Sen genelde ilk adımı sosyal medyadan atmayı mı tercih edersin? 📱✨