Ben Avrupa, US, UK ve bazi Çin teknoloji markaları Japon ve Kore markaları daha dayanıklı buluyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Bana göre Avrupa, Birleşik Krallık, ABD ve bazı Çin menşeli teknoloji ürünleri, Japon ve Kore markalarına kıyasla daha dayanıklı. Bu durumun nedenini kendi deneyimlerimle açıklayabilirim: Örneğin, daha önce kullandığım Philips kulaklığımdan çok memnundum; tam 2 yıl boyunca sorunsuz kullandım. Yine kulaklık alacak olsam kesinlikle Philips'i tercih ederim. Buna karşın, aldığım bir Sony kulaklık henüz ilk ayında bozulmuştu. Hatta geçmişte kullandığım Sony Xperia M5 telefonum, içinde hiç oyun olmamasına ve hafızası dolu olmamasına rağmen günde 10 kez kendi kendine kapanıyordu.
Öte yandan, Huawei telefon kullandığımda hiçbir sorun yaşamadım; üstelik içine birçok oyun yüklemiştim. Kore markası olan Samsung'da ise ilginç bir sorunla karşılaştım; telefon ekran kilidi kendi kendine açılıp rehberden birini aramıştı. Bu yüzden Batı ve Çin markalarının daha sağlam olduğunu düşünüyorum."
Ben Avrupa, US, UK ve bazi Çin teknoloji markaları Japon ve Kore markaları daha dayanıklı buluyorum siz ne düşünüyorsunuz?