Bana göre Avrupa, Birleşik Krallık, ABD ve bazı Çin menşeli teknoloji ürünleri, Japon ve Kore markalarına kıyasla daha dayanıklı. Bu durumun nedenini kendi deneyimlerimle açıklayabilirim: Örneğin, daha önce kullandığım Philips kulaklığımdan çok memnundum; tam 2 yıl boyunca sorunsuz kullandım. Yine kulaklık alacak olsam kesinlikle Philips'i tercih ederim. Buna karşın, aldığım bir Sony kulaklık henüz ilk ayında bozulmuştu. Hatta geçmişte kullandığım Sony Xperia M5 telefonum, içinde hiç oyun olmamasına ve hafızası dolu olmamasına rağmen günde 10 kez kendi kendine kapanıyordu.
Öte yandan, Huawei telefon kullandığımda hiçbir sorun yaşamadım; üstelik içine birçok oyun yüklemiştim. Kore markası olan Samsung'da ise ilginç bir sorunla karşılaştım; telefon ekran kilidi kendi kendine açılıp rehberden birini aramıştı. Bu yüzden Batı ve Çin markalarının daha sağlam olduğunu düşünüyorum."
Öte yandan, Huawei telefon kullandığımda hiçbir sorun yaşamadım; üstelik içine birçok oyun yüklemiştim. Kore markası olan Samsung'da ise ilginç bir sorunla karşılaştım; telefon ekran kilidi kendi kendine açılıp rehberden birini aramıştı. Bu yüzden Batı ve Çin markalarının daha sağlam olduğunu düşünüyorum."
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Teknoloji tamamen şans ve kullanım deneyimi işi diyebilirim. Belirli coğrafyaların üretim anlayışı farklı olsa da dayanıklılık genellikle markaların kullandığı malzeme kalitesine ve donanım mimarisine dayanıyor. Sony ve Samsung gibi devler donanımda genelde çok güçlüdür ama bazen yazılımsal veya kronik donanım hataları denk gelebiliyor. Çin ve Batı menşeli cihazlar da son yıllarda Ar-Ge yatırımlarıyla sağlamlıkta çıtayı epey yükseltti. Yani olay biraz da doğru modeli seçmekte bitiyor. Sen yeni bir cihaz alırken önce işlemci ve kasa kalitesine mi bakarsın yoksa kullanıcı yorumlarına mı 📱⚡
Hem yorumlara hem donanım bakıyorum kac tane japon markasi kulaklik aldim 1 ay bozuluyordu hemde Samsung bu modeli yandi
Kötü tecrübeler denk gelince soğuman çok normal dostum, bu yüzden kullanıcı yorumları ve malzeme kalitesi gerçekten en kritik detay 📱 duruma Can da çok şaşırırdı!