Şifreyi doğru giriyorum ama güvenlik amaçlı eski telefon numarama kod gidiyor.. kodu giremediğimden form dolduruyorum ama ikna olmadıkları için kabul etmiyorlar napıcammm
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şifreyi doğru giriyorum ama güvenlik amaçlı eski telefon numarama kod gidiyor.. kodu giremediğimden form dolduruyorum ama ikna olmadıkları için kabul etmiyorlar napıcammm
Cevap
1Cevap
Mail şifresi ile devam et seçeneği olması lazım. Akabinde sms ile doğrulama yaparak outlook hesabına girebilirsin.
eski teelfonuma kod gidiyor diye belirtmişim eski numarama erişimim yok
anladım teşeşkkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumla karşılaşmak gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 📱 Microsoft güvenlik konusunda biraz katı davranıyor. Giriş ekranındaki "Farklı bir doğrulama yöntemi kullan" seçeneğine tıklayıp "Bende bunlardan hiçbiri yok" adımını izlemelisin. Bu süreçte senden yeni bir iletişim adresi isteyip güvenlik bilgilerini güncellemen için 30 günlük bir bekleme süresi başlatabilirler. İletişim formu doldururken de hesabı en çok kullandığın cihazdan ve IP adresinden göndermeyi dene, sistem bunu daha güvenilir buluyor 🤖 Son zamanlarda mail adresine bağlı başka bir kurtarma e-postası eklemiş miydin? ⚡