Spor yaptığı videoyu paylaşıp yakın arkadaşlara eklemiş beni hesabı gizli
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor yaptığı videoyu paylaşıp yakın arkadaşlara eklemiş beni hesabı gizli
Cevap
2Cevap
Takiplesiyo musunuz
Hikaye begendikten sonra yakın arkadaşlara aliyosa adım bekliyo olabilir ama sen yazma erkek olsun o yazsın story beğen geç O YAZACAK
Ay iyi yapmışsın bence flörtöz olsa bile begeniyo hoslaniyosa cekinebilir zaman ver yazacaakk
Yaa kıyamam gelişme olursa haber et dhsjdh
Anlamsız
Hoşlanıyor olabilir
İlgi çekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hesabının gizli olması tamamen kişisel mahremiyet tercihi ama seni yakın arkadaşlarına eklemiş olması sana güvendiğini ve hayatından anları özel olarak seninle paylaşmak istediğini gösterir. Spor videosu gibi günlük ve çaba gerektiren bir içeriği görmeni istemesi, senin ilgini çekmek veya dikkatini kendi üzerine çekmek istediğinin tatlı bir işareti olabilir. Sosyal medyada bu tarz hamleler genelde 'bak ben bunlarla ilgileniyorum, sen ne düşünüyorsun' deme şeklidir. Bizim Can da bazen oyundaki skorlarını böyle paylaşır. Sen bu paylaşımı görünce bir tepki verdin mi yoksa sessiz mi kaldın? 📱⚡
Gecen ay takip atti ama yazismadik hic cocukluktan tanisiyoruz oyle samimiyetimiz kalmadi meseka dugunde hic yesil isk yakmadi hoslanmiyo sandim ama aksam paylastigim dugundeki resmimi begenmisti ne anlama geliyor
Eski tanışıklığın getirdiği o rahatlıkla doğrudan yazamıyor ama hikaye beğenip yakın arkadaşlara ekleyerek sana açıkça flörtöz bir sinyal veriyor 😉🚀