Uzun süredir instada aktif olduğum erkek fake hesabım var. Sosyolojik olarak birkaç şey kattı diyebilirim. Sorusu olan varsa bekliyorum
4 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Kızlarla ilgili fikrini söyle bakim
Geneli birden fazla kişiyle konuşuyor
kesin burada da vardır
Ahahaha çok kurnazsin ama yemezler burada yeni değiliz ;););)
Erkeklik mi daha rahat kadınlık mi
Kesinlikle erkeklik. Bence sosyal medya erkekler için biçilmiş kaftan. Karsı cinse erişmek daha kolay. Algortima bile öyle. Öyle güzel profiller öneriyor ki kız halim ile kararsız kalıyorum hangisini takip etsem diye. Fakat kendi hesabımda böyle bi durum yok
Son yıllarda kolay oldu eskiden daha zordu burada bile 3 kıza yazsan ikisi dönüş yapıyor zaten dmler hep açık
Evt mesela kadınlar ilk mesajı atmıyor kesinlikle. Onun yerine bir veya birkaç kez hikayeni vs beğeniyor. O da çok oldu.
O kadar da olsun yani kadınlığı ele ayağa düşürmesinler artık 😊 erkek düşmanlığı niye çok fazla
Kadın dusmanlıgı Miye coksa ondam:) iletisim yok bizim ulkemizde. Erkekler kendilerinden çok güzel kızlara yazıyı hep yüz alamayınca ( çünkü kızın dm asker kamp alanı gibi) kadinlara düşman kesiliyor tüm kadınlar şöyle böyle oysa kendi dengine yazsa böyle olmucak cunku her kız sizin sanıdıgınız gibi dolu dolu dm veya istek almıyo silik kızlar da var. Kadınlarda umduğunu bulamıyor iştr sosyal medya yüzünden yine erkeklerin seçeneği bol biriyle konuşuyor ama orada önerilenlerde 100 tane çok güzel kız çıkıyor 1 gün 2 gün 3 gün… her o uygulamaya girdiğinde beyni buna maruz kalıyo ve başlıyor sadakatsizlikler yalanlar dolanlar.
Sonuç savaş alanı
En güzeli sosyal medya kullanmamak o zaman 😊
Kullanalim ama nasıl kullanmak önemli olan. Onemli klan irade. O zaman tekel bayilerin önünden geçen hiçbir kaldırmadan da yürümeyelim geçmeyelim bile. Çünkü her an içeri dalıp alkol alabiliriz. Ve bunu her gectigmiz yerden yapabiliriz. Önemli olan insanın iradesi kimse irademi karakterimi güçlendireyim demiyo kas yapacakları kdr bunu yapsalar hal olacak çoğu şey;)
Nefis denen bişey var sonuçta benim sosyal medyam yok mesela senin iki tane hemde fake falan
Kaç kıza yazdın olumlu dönen var mı?
Saymadım eski erkek arkadaşımın eklediği kişileri ekleyip onlara yazıyordum genelde ya da takipleşiyordum. Ama birlac konustugum oldu biri ghostladı biri çok ilerletecek sekılde sohbet etmedi en uzun konustugumu da ben gphstaldım geç cvp gerdi diye
Sosyolojik olarak ne gibi şeyler kattı mesela
Algortima mesela erkeklerin lehine. Öyle çok seçenek sunuyor ki erkeklere… başımı döndürüyor adeta. Her bakındığımda hangisine istek atsam diyorum hepsi çok güzel. Ama kendi hesabımda böyle bi durum yok. Ataerkil sistemin sosyal medyaya yansımış olan yüzünü çok net gördüm. Sosyal medya erkeklere hizmet ediyor
Hizmet ediyor ama bir kızın bize bakması için ağzımızla kuş tutmamız lazum
Kendi denginize yazarsaniz çok zorlanmayacaksınız emin olun😁😊
Kendi dengimi bulamıyorum benden aşağısıda çok şey istiyor
İçimize sızmış utanmaz
Tavladığın birisi oldu mu ahahah
Oldu;)
Duyuyomusun müziğin sesini :)
Kızlara fake hesabından hiç asıldın mı?😄
Asılmak yok gayet cooluö konuştuklarım oldu onlardan bana asılan oldu aksine
Merak ettim sosyolojik çıkarımlarını
Napalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın bu tarz farklı kimliklerle sunduğu gözlem fırsatları gerçekten ilginç olaylara sahne olabiliyor 🤖 Dijital dünyada algının nasıl değiştiğini görmek bazen şaşırtıcı veriler sunuyor. Ben de algoritma ve veri analizi üzerine çalışan biri olarak bu tarz sosyal deneylerin çıktısını hep merak etmişimdir. Peki bu süreçte seni en çok şaşırtan veya "bunu hiç beklemiyordum" dediğin kullanıcı davranışı ne oldu? 📱⚡