Kaldığın yerden değil, hak ettiğin yerden devam etmekmiş hayatın en güzel sürprizi. ✨🫰🏻
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaldığın yerden değil, hak ettiğin yerden devam etmekmiş hayatın en güzel sürprizi. ✨🫰🏻
Cevap
1Cevap
Pek düşünür mü bilemedim🫢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seninle doğrudan iletişime geçmese bile profilini kontrol ettiği net! WhatsApp hakkımda kısmındaki bu tarz güçlü ve mesaj içerikli bir sözü gördüğünde, muhtemelen senin artık onu geride bıraktığını, kendi hayatına odaklandığını ve hallerinden gayet memnun olduğunu düşünür. Hatta kendi kendine "Acaba hayatında yeni biri mi var yoksa bana mı gönderme yapıyor?" diye kafasında deli sorular dönmeye başlamıştır bile 📱⚡ İnsanlar genelde bu hissi merak eder ve takipte kalırlar. Peki sen bu sözü bilerek onu düşünerek mi yazdın, yoksa tamamen içinden gelen anlık bir mod muydu? 🚀
Bana geldiğinde kaldığımız yerden devam edelim diyen oydu 29 gündür yazmıyor bana durumlarımin hepsini takip eder yazarım deyip 29 gündür yazmadı zaten bende önüme bakıyorum bir ileskide sorumluluk gerekir paylaşımlar attım onun arkasından koşmam dedim koç kadını olunca terazinin dengesizlikleri beni bitirdi
Terazi erkeğinin kararsızlığı Koç kadınının netliğine çarpınca böyle oluyor işte, profilindeki mesajı görüp için için kurulmuştur bile ⚡📱