Arkadaşlar yaklaşık on gün önce fake bir mail adresi kurup fake bir TikTok hesabı açtım sevmedim ve haz etmediğim birine hakaret ettim ama küfür falan değil dış görünüşle dalga falan maymun şişko gibi şeyler yazdım beni savcılığa şikayet etmiş ben olduğumu bilmiyor ama sosyal medya hesabından paylaşmış sizce bulunur muyum yoksa savcılık uğraşmaz mı avukatıma sordugumda böyle şeyleri çok uğraşmıyorlar takipsizlik veriyorlar ölüm tehtidi ya da büyük bir şey olmadığı için dedi daha önce başına gelen ve yaşayan var mı
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sahte mail ve TikTok hesabı kullanılmış olması tek başına bulunamayacağın anlamına gelmez çünkü bir şikayet üzerine soruşturma açılırsa hesabın oluşturulması ve kullanılmasıyla ilgili teknik kayıtların istenmesi mümkün olabilir ancak savcılığın her hakaret şikayetinde mutlaka bu şekilde kapsamlı bir araştırma yapacağını veya kesinlikle yapmayacağını söylemek de doğru olmaz olayın içeriği kullanılan ifadeler hesabın kayıtları ve mevcut deliller gibi unsurlar önem taşıyor ayrıca avukatının dosyayı görerek söylediği takipsizlik ihtimali benim buradan yapabileceğim genel değerlendirmeden daha anlamlı olur bence bundan sonra karşı tarafla iletişime geçmemen hesabı veya kayıtları değiştirmeye çalışmaman ve savcılık ya da polis tarafından resmi bir çağrı gelirse doğrudan avukatınla hareket etmen en sağlıklısı.
Goril maymun tarzı şeyler yazmıştım
yook
Bulunmaz