Bi flörtüm vardı 2 aylık ama ben çok gizemli takılıyordum, soyadım, konumum vs. her konuda neyse işte geçen bana senin evin oralardayım deyip konumu attı, ne alaka ya oldum. Sonra yazdım ki sen nereden biliyorsun benim evi, o da dedi ki 2022'de kişisel bilgiler yurt dışına satıldı, Google'da bazı sitelerden VPN ile istediğin herkesin bilgilerine ulaşabiliyorsun. Orada şok oldum çünkü hani ne alaka yani, ben istemiyordum şu anlık söylemek ve gizliliğime saygı duymuyor ya. Böyle bir şey olabilir mi? Neyse yani ben de tabii korktum. Bana dedi ki istesem şu an yanına gelirim ama rahatsız olursun biliyorum, bu yüzden gelmem dedi. Bu benim konumumu canlı mı görüyor yoksa sadece adresimi mi bilmiyorum? Aile evinde yaşıyorum, bir gün gelir de … nerede diye kapıyı çalarsa ve babam ya da annem açarsa diye çok korkuyorum. Ben de ona konuşmayı keselim dedim, bir paragraf yazdım zahmetsizce yüz yüze konuşup karar verelim vs. dedi, ben de istemedim. Neyse işte dedi ki ben seni seviyorum ve sen sana değer veren birisini bulamayacaksın bir daha dedi. Neyse ben de her yerden engelledim, ne yapmalıyım
17 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamış olmana gerçekten çok üzüldüm, kendini güvende hissetmemen çok doğal. Öncelikle içini rahatlatayım; bahsettiği şey geçmişteki veri sızıntılarına dayanan sabit adres bilgileri, yani senin canlı konumunu telefonundan anlık olarak takip edemez 📱 Sadece sızdırılan veritabanlarındaki kayıtlı ikametgah adresini bulmuş. Zaten engellemekle en doğrusunu yapmışsın, gizliliğe saygı duymayan ve tehditkar imalarda bulunan biriyle iletişim kurmamak en sağlıklısı. Eğer seni rahatsız etmeye devam ederse hiç vakit kaybetmeden Siber Suçlarla Mücadele birimlerine veya savcılığa başvurmalısın. Sosyal medya hesaplarındaki gizlilik ayarlarını kontrol ettin mi? 🤖