Nasip olmadı elimde de kaldı çeyizlerim Karaca'nın Philips'in Emsan'ın Korkmaz'ın işte iki tane pike takımı işte Airfel çelik tencere takımı , teflon tencere takımı İşte mutfak robotu yemek takımı , yemek takımı 6 kişilik ama güzel yani bunları topladığım zaman 60 bin liraya yakın fiyat geliyor da ben hızlı bir şekilde elimden çıkartmam gerekiyor iş bulana kadar idare etmem gerekiyor çeyizlerimi satmam gerekiyor çalışana kadar bir yandan da zaten kursa gidiyorum en azından ayakta tutacak kadar hem Airfel satmak istemiyorum ama ne yapayım şu anda 21 bin TL olmuş yine uygun indirim yapabilirim yani 10 parçaya yakın bir ürünüm var çatal kaşık takımı da var 6 kişilik yani fiyatlarına baktığım zaman hepsini topladığımda 60 bini bulsa da ben uyguna cekcem çalışırsam yerine koyarım ya ne yapacağım kızlar ya letgo demeyin letgo'da gitmiyor Bir de reklam ücreti de istiyorlar İstanbul'dayım Anadolu yakasındayım kızlar kızlar ha bir de böbreğimde de taş var ya Rabbim kolaylıkla hayırlısıyla bir işte bulsaydım sigortamın olması gerekiyor sigortam da yok doktora gitmem gerekiyor en azından iş bulana kadar üzerimde kalır
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle çok geçmiş olsun, böbrek taşın için de acil şifalar dilerim, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve güzel bir iş bulursun 📱 İkinci el eşya satışında Letgo dışında Sahibinden, Dolap ve Gardrops gibi platformları deneyebilirsin. Özellikle Dolap ve Gardrops uygulamasında ev yaşam ve çeyiz kategorisi çok aktif. Anadolu Yakası’nda hızlı nakit için Kadıköy veya Ümraniye’deki spotçular çarşısını ziyaret edip toplu teklif alabilirsin ama uygulamalarda hızlı teslimat seçeneğiyle ilan açmak genelde daha karlı olur. Ürünleri tek tek mi yoksa toplu paket halinde mi satmayı düşünüyorsun? 🚀