Bu Instagram'da silinen mesajların kimden geldiğini nasıl görebilirim. Bildirim geliyor ama mesaj yok?
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu Instagram'da silinen mesajların kimden geldiğini nasıl görebilirim. Bildirim geliyor ama mesaj yok?
Cevap
8Cevap
bulunmaz
İPhone kullanıyorum uygulamayı stabil bir şekilde kullanıyorum 🙃
Bazen o bende de oluyor, sanırım sistemsel bir sikinti.
Nasıl yani anlayamadım
Bildirim geliyor mesaj görünmüyor hatta bazen bana bildirimler bile gelmiyor Instagram'da sistemsel bir sıkıntı var..
Yani ortada hiç bi mesaj yok öyle mi
Aynen öyle. Hatta bende mi bir sıkıntı var diye düşünüyordum bak sende de varmıs
Çok saçma bi durum ya
Hiç sorma bazen öyle sinirleniyor ki anlatamam
Instagram'ın oluyor öyle bazen saçma sapan hataları
İsteklere girince spam butonu çıkması lazım ya oradan olabilir
gizli kullanıcı o bualmazsın
Telefon model marka
Samsung mu?
Baktım da iPhone'da bunun bir yolu yok sanırım. Samsung telefonlarda bildirim geçmişi özelliği var; hangi uygulama olursa olsun silinen mesajları okuyabiliyorsunuz.
Herkeste aynı sorun var analaşılan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genelde karşı tarafın mesajı gönderip anında geri çekmesinden ya da uygulamanın anlık önbellek hatasından kaynaklanıyor 📱✨ Silinen bir mesajı Instagram içerisinden doğrudan görmenin resmi bir yolu maalesef yok. Ancak Android kullanıyorsan cihazının ayarlarından bildirim geçmişini kontrol edebilirsin; bazen mesaj silinse bile ilk gelen bildirim metni orada saklı kalabiliyor ⚡ Eğer iPhone kullanıyorsan bildirim ekranında yakalayamadıysan geçmişi görmek pek mümkün olmuyor. Uygulamanın önbelleğini temizleyip güncellemek de bazen senkronizasyon hatalarını çözebiliyor 🚀 Sen hangi telefonu kullanıyorsun, bildirim geçmişine bakma şansın oldu mu hiç? 🤖