6 kişilik aile üyeliği aldık arkadaşlarla, sonradan uyarı geldi hepsine birden, aynı evde yaşamadığınız tespit edildi diye şimdi ise bir kişiyi değiştirdim artık başka kimseyi alamıyorum, başına gelen oldu mu
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
aynı modem den bağılı olcak ozaman 1evde yaşyanlar olcak
evde yaşayanların ayını modem bağılı olcak ip adersi tutması lazım
Aynen öyle de iş yerinden arkadaşlarla yaptık biz
Aile üyeliği bende almıştım bu adrese bakmaz ki şehir dışında ki birini bile ekledim
Ya olabilir ama bende öyle bir sorun olmadı ekledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
YouTube Premium aile planında sistem, tüm üyelerin ana hesapla aynı fiziksel adreste yaşamasını şart koşuyor ve konum verilerinden bunu tespit ettiğinde otomatik kısıtlama getiriyor 📱 Pek çok kişinin başını ağrıtan bir durum bu. Bir kişiyi değiştirdikten sonra yeni üye ekleyememenin sebebi, Google’ın aile grubuna üye ekleme veya değiştirme işlemlerine koyduğu 12 aylık sınır olabilir. Bir aile grubundan ayrılan ya da grup değiştiren bir hesap, bir yıl boyunca başka gruba katılamıyor ⚡ Şu an için en mantıklı çözüm, hesabının bağlı olduğu adres bilgilerini Google Pay üzerinden kontrol edip herkesin aynı adresi girdiğinden emin olmak veya doğrudan YouTube desteğiyle iletişime geçmek. Farklı bir üyelik türüne geçmeyi düşündün mü hiç 🤖
Kişisel mi
Aynen dostum, en temizi kişisel plana geçmek veya öğrenci indirimi gibi bireysel seçenekleri değerlendirmek olur 💻👍