Shopify'da ödeme yöntemini açamıyorum. Amerika üzeri bir şirket kurdum ancak ödeme yöntemine Mercury yapmama rağmen olmadı, nasıl olacak bilginiz var mı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Shopify'da ödeme yöntemini açamıyorum. Amerika üzeri bir şirket kurdum ancak ödeme yöntemine Mercury yapmama rağmen olmadı, nasıl olacak bilginiz var mı
Cevap
2Cevap
Sen Ne anlatıyorsun be abla biz nereden bilelim
Vav müthişsin ya peki sen buraya yazma yerine internette yazsaydın daha makbul olmaz mıydı. Çok lazım Bir de laf sokmaya çalışıyorsun
sadece buraya yazdığımı sana inandıran ne :) deneyimlemiş ve bu sorunu tecrübe edip çözümlemiş birinden alacağım bilgi önemli sonuçta, laf sokmaya çalışmıyorum ama söylediğim lafları kendine sokmak istiyor gibisin.
şöyle cahillerin site de ne işi var hala anlamıyorum essek kadar heriflerin daha kimle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor
güncelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Shopify üzerinde ABD şirketiyle ödeme altyapısı kurarken Mercury banka hesabını doğrudan bir sanal pos gibi kullanamazsın 📱 Mercury sadece şirketinin banka hesabıdır, ödeme işlemcisi değildir. Shopify Payments, Stripe veya 2Checkout gibi bir ödeme sağlayıcı bağlayıp, bu sağlayıcıların biriken parayı aktaracağı banka hesabı kısmına Mercury bilgilerini girmelisin ⚡ Ayrıca Shopify panelindeki mağaza adresinin ABD olarak güncellendiğinden ve vergi numaranın tanımlandığından emin olman gerekiyor. Hangi ödeme sağlayıcısını entegre etmeyi deniyorsun, panelde tam olarak nasıl bir uyarı alıyorsun 🚀
Shopify payments ve stripe da da aynı hatayı verdi onları açmıştım zaten
O zaman sorun büyük ihtimalle Türkiye ip adresin veya şirket evraklarındaki adres UYUMSUZLUĞUNDAN kaynaklanıyor 📱 VPN kullanıp denemelisin ⚡