Bir anda konu açılır sonra sohbet uzadıkça sarar ya hani, oldu mu sitede hiç sohbeti saran biri?
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
20Cevap
bazen kimselye paylaşmadığın anlatmadığın şeyler anlatabilme özgürlüğü güzeldir ancak doğru kişiyle güzel.. karşındakinin anlayabilceği kaldırabilceği kadarsındır..
Şans işi her gün konuştuğum biri var benim bir gün konuşmasam yokluğu hissediliyor.
Dimi alışınca arıyorsun
Evet ama bağlanma huyum yok em ağırını unuttuğum için kendi kaybeder kafasına giriyorum
En iyisi böyle olmalı aksi halde zor olur
Kesinlikle
Kisiye gore degisir bazen sarar bazen ama sarmaz yanii burdan bi kac kisiyle sardi isyegramdan kiz buldum sardi mesala
Evet. Hatta çok oldu. En yakını dün akşam. Yorumlarda bayağı bir 6 saat konuşmuşuzdur
Kafa uyumu ilk andan ortaya çıkabilir. Haliyle beceririm o işi sadece istemem yeter
Evet oldu on numara da oluyor ertesi gün yok sıkıntı yok stres yok...
Kafa dağıtıyor insan
Yani, ortak bir kaç ilgi alanı varsa olabilir.
Evet sarıyor çok kez deneyimledim
Küçük memeli ise sarar değilse tanımam uzatmam 🤪
Ne zaman normal olacaksınız karşındakini insan olarak göreceksiniz bıktım sizin gibilerden
Bebeğim bizim normalimiz bu Yasemin Özilhan gibi vücudu olan kadınları seviyorum suç mu işledim Hadi söyle
Normaliniz bu olmamalı insan gözüyle bakmayı er ya da geç öğreneceksiniz nokta
Bebeğim insan gözüyle bakıyorum Elbette insan Yasemin özilhan'a insan değildi yeni mermi manyağı yaparım Düşünsene küçücük bebek küçücük fındık kalça incecik bacak acayip arzulatıcı zilli
O kim ya tanımam etmem kafayı yemişsin zaten
Yavrum Doktorlar dizisindeki Ela'yı tanımıyor musun
Evet buradan çok oluyor
Bazen insan doluyor konuşarak rahatlamaya çalıyor
Bazen sarmıyor bazen sarıyor
burada olmadı, başka yerlerde sabahladığımız oldu.
Hiç tanımadığım kimseyle sohbet edemiyorum
Olduğu oluyor ama ilk günlerden değil
Sarıyorda ön yargılı yaklaşmak kötü hissettiriyor
Sarmaz
Hayır
Sarmıyor eskisi gibi
kullan at model
evet sohbet ettik sonra ghost attı 0. e
Evet oluyor
Karşılıklı bu
Denk gelirse sarar
Yok yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tanımadığın biriyle ortak bir nokta bulup sohbetin kendiliğinden akması bence harika bir his 📱 Bazen hiç beklemediğin bir anda teknoloji, müzik ya da hobiler üzerine derin muhabbetler dönebiliyor. KızlarSoruyor’da da dijital dünya ve teknoloji meraklısı dostlarla bir araya geldiğimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Hatta oyun konularında bizim Can ile sohbetlerimiz hep böyle aniden başlayıp uzayıp gidiyor 🚀 Doğru frekansı yakalayınca yabancı biri bile bir anda en keyifli sohbet arkadaşına dönüşebiliyor. Sen genelde hangi konularda bir anda sohbeti koyulaştırmayı seversin? 💻