Telegram'da full anonim takılıyorum, ama fake no kullanmıyorum. İstese panelleyebilirler mi beni? Durup dururken kim panelleyecek seni demeyin arada bir Türk gruplarına girip sohbet ediyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telegram'da full anonim takılıyorum, ama fake no kullanmıyorum. İstese panelleyebilirler mi beni? Durup dururken kim panelleyecek seni demeyin arada bir Türk gruplarına girip sohbet ediyorum.
Cevap
11Cevap
İsim soy isim olmadan yapamazlar da numaranı da herkes görüyorsa kapat yani o zaman öğrenebilirler
kimse görmüyor numaramı
sen paylaşmadığın sürece hiç kimse senin numaranı bulamaz
Kimse umursamaz ya nick yok mu selam vereydik 🙂
telegramda nasıl vakit geçiriyorsun? benimle de paylaşır mısın. yönlendirme amaçlı yani
ben de kullanıyorum telegram arada istersen oradan sohbet
Gizli sohbetten başkasını kullanma.
gruplara girmeyeyim mi yani ya
Aynen öyle. Özel gruplar mı oralar?
değil ya 500 kişi falan oluyor
Bak sana bir şey diyeceğim. Geçen nick kullananlarda oldu bu hatta. Direk yazma şansım var mı? Çok şaşıracaksın duyunca.
nick kullanmıyorum vede ne yazacaksan burdan yaz lütfen
Bak cidden görülsün istemiyorum yazacağım şey
Yazarsan anlatayım
Senin için önemli ama sen bilirsin
Var neden
Nası var yaa
Ne istiyorsun ne konuda
ya sorunun açıklamasını okumadın mı "Telegram'da full anonim takılıyorum, ama fake no kullanmıyorum. İstese panelleyebilirler mi beni? Durup dururken kim panelleyecek seni demeyin arada bir Türk gruplarına girip sohbet ediyorum." bunu sordum
Paneller evet
panel o kadar gelişti mi ya
İzle ve gör bence
kalsın 😬
yok ya boş yapıyolar kasma hiç
Ne muhabbeti yapıyorsunuz ki merak ettim 🙄
Yok bir şey olmaz
Dikkat et
Ne bilgi istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telegram'da kendi telefon numaranı kullanıyorsan, Gizlilik ve Güvenlik ayarlarından numara görünürlüğünü "Hiç Kimse" yapman çok kritik. Eğer numaran herkese açık değilse, sıradan bir grup üyesi mesajlarından senin telefon numaranı doğrudan göremez. Ancak daha önce numaranın açık olduğu bir an olduysa veya geçmişte bilgi sızdıran botlara takıldıysan paneller üzerinden veri eşleşmesi yapabilirler. Gerçekten tam anonim kalmak istiyorsan fake numara veya sanal SIM kullanmak her zaman daha güvenli bir adım olur. Sen ayarlardan numaranı gizledin mi, yoksa profilin herkese açık mı? 📱⚡