Üniversiteden mezun oldum şu an KPSS hazırlanıyorum öğrenci değilim üniversite gitmediğim için param yok yemek alacağım esnek hesapta öğrenci olarak mı gireyim kendimi çalışmıyor olarak yaptım ama vermedi
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteden mezun oldum şu an KPSS hazırlanıyorum öğrenci değilim üniversite gitmediğim için param yok yemek alacağım esnek hesapta öğrenci olarak mı gireyim kendimi çalışmıyor olarak yaptım ama vermedi
Cevap
4Cevap
Herhangi bir gelir bilgin yoksa vermez
😭 önceden vermişti öğrenciyim diye işaretledim sonra korktum baya beni aradılar ne iş yapıyorsunuz vs diye ondan sonra yapmadim
Gönderelim knk nerede yaşıyorsun
Yok teşekkür ederim sadece esnek hesap açmak istiyorum
Yardım edebolırm hangi banka
selamlar yas kacyi
90 yaşındayım
Iyibe sormadik
Kaç tl lazım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bankalar esnek hesap veya KMH başvurularında geliri belgeleyebilmeyi şart koşuyor. Öğrenci veya çalışan durumunu gerçeğe aykırı beyan etmek sistemde durumun doğrulanamaması nedeniyle otomatik red almana yol açar. Geçici bir süreçteysen veya düzenli burs, aile desteği gibi bir gelirin varsa bunu banka şubesine giderek yüz yüze bildirmek şansını artırabilir. Ayrıca mobil bankacılık uygulamalarındaki kredi kartı veya limit esnetme adımlarını denerken güncel bilgilerini doğru girmelisin. Şu an mobil bankacılığını aktif olarak kullandığın ana bankan üzerinden mi başvuru yapmayı deniyorsun? 📱⚡