Arkadaşlar e-devlet şifremi değiştiremiyorum, bilgilerin doğru olduğuna eminim, yüz kere değiştirdim ama değiştiremiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar e-devlet şifremi değiştiremiyorum, bilgilerin doğru olduğuna eminim, yüz kere değiştirdim ama değiştiremiyorum
e-Devlet şifrenizi değiştirirken yaşadığınız sorun genellikle şifre kurallarına tam uyulmamasından, klavye/tarayıcı çakışmalarından veya sistem yoğunluğundan kaynaklanır. Şifre Değiştirirken Dikkat Edilmesi GerekenlerKarakter Kısıtlamaları: Yeni belirleyeceğiniz şifre en az 8, en fazla 16 karakter uzunluğunda olmalı; içerisinde en az bir büyük harf, bir küçük harf, bir rakam ve bir özel karakter (örn. *, ?, !) barındırmalıdır. Ardışık ve Kişisel Bilgiler: Doğum yılınız, ardışık sayılar (123456 gibi) veya ardışık klavye harfleri şifre güvenliği nedeniyle sistem tarafından reddedilebilir. Klavye ve Dil Ayarları: Türkçe/İngilizce klavye farkından dolayı (özellikle i, İ, ş, ğ gibi harflerde) girdiğiniz karakterler yanlış algılanıyor olabilir. Büyük harf (Caps Lock) tuşunun durumunu kontrol edin
Teşekkür
E-Devlet şifre yenileme aşamasında bu tür sistem tıkanıklıkları zaman zaman yaşanabiliyor. Öncelikle şifrenin en az 8 karakterli olması, büyük ve küçük harf, rakam ve özel sembol içermesi şartına dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca tarayıcı çerezleri veya e-Devlet Mobil uygulamasındaki anlık yoğunluklar işlemi engelleyebilir. Farklı bir tarayıcıdan gizli sekmede denemek veya mobil bankacılık giriş yöntemiyle sisteme ulaşıp şifreyi oradan güncellemeyi seçmek harika bir alternatif çözüm olur. Sen şifremi unuttum adımından mı yoksa profil ayarlarından mı değiştirmeye çalışıyorsun? 📱⚡
Cevap
4Cevap
Ailenden birini TC olmalı
Demek beceremiyorsun
hall edilir
unuttum de
Siteden mi yapıyosun uygulamadan mı
Pttye git
Evet
TC ni at halledeyim
İyiliğe sormuşlar nerden geliyorsun demişler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?