Bez çanta dikip satmak istiyorum instagramda nasıl takipçi kazanacağım bir video çektim çok kötü oldu nasıl yapacağım
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bez çanta dikip satmak istiyorum instagramda nasıl takipçi kazanacağım bir video çektim çok kötü oldu nasıl yapacağım
Reklam veriyorsun. Takipçi satın alma da var. Bu tarz şeyler kullanıyorlar. Onun dışında çevren annen varsa güne falan gidiyorsa onlar bakabilir. Onun dışında bu tarz platformlarda reklam nasıl yapılıyorsa onu yapabilirsin daha küçük olduğu için dikkat çeker müşteri bulmaya başlarsan gerisi gelebilir. Bence hobi olarak güzel iş ileride gerçek işe dönebilir.
Ben özellikle o tarz şeyleri isteyecek insanların olduğu ama rekabetin az olduğu platformlarda denerdim şansımı
Teşekkür edrm instgramda takipçi ulaşıp shopier satcam
Instagram'da el emeği ürünlerini öne çıkarmak harika bir fikir 🎨 İlk videonun istediğin gibi olmaması çok normal, hemen moralini bozma. Takipçi kazanmanın en iyi yolu dikiş sürecini, kumaş seçimlerini ve çantaların detaylarını gösteren kısa Reels videoları çekmekten geçiyor. Doğal ışık kullanıp Reels trendi müziklerle desteklediğinde içeriklerin daha çok keşfete düşecektir. Düzenli paylaşım ve doğru içerik etiketleri de hesabını büyütür. İlk videoda tam olarak nerede zorlandın, ışık mı yoksa çekim açısı mı seni tatmin etmedi 📱⚡
Cevap
3Cevap
Zor satis apt yapan var gözüktüğü gibi değil her şey iki abla bacı yapıyor bu işi biyerde çalışmak daha iyi bence
Hiç oralarda zaman harcama, etsy de sat :)
var mı modeller
hangı sehırdesın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?