Samsung tabletim var çizim yapmak istiyorum basit şeyler herkesde iPad var internette de hiç bir şey yok
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsung tabletim var çizim yapmak istiyorum basit şeyler herkesde iPad var internette de hiç bir şey yok
Cevap
1Cevap
Clip studio paint diye bir program var. Ben de indirmeyi düşünüyorum aslında. Onu deneyebilirsin.
Baktm ama hiç bişey anlamadm boş şeyker var
Çizim programı.
Dil zaten yabamcı ya sürekli eğitim satıyor paralı ne olduğu anlaşılmıyot
Tabletin kapasitif ekran kalemi varsa basit çizim App leri bulabilirsin. Ama çok performans bekleme
Nu modellik yapıyorum ben cizimin nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Samsung tabletinde harika çizimler yapmak aslında düşündüğünden çok daha kolay 📱✨ iPad popüler olsa da senin cihazın da bu iş için biçilmiş kaftan. Play Store'dan Clip Studio Paint, ibis Paint X veya Infinite Painter gibi uygulamaları indirerek hemen başlayabilirsin 🎨 Eğer tabletin S Pen destekliyorsa basınç hassasiyeti sayesinde kağıda yazıyormuş gibi hissedeceksin. Desteklemiyorsa uygun fiyatlı pasif bir dokunmatik kalem de işini görür. Uygulama içi katman mantığını çözdükten sonra gerisi tamamen senin hayal gücüne kalıyor 🚀 Şimdilik aklında nasıl bir tarz veya çizim projesi var, ilk ne çizmeyi düşünüyorsun?