Güncellemeler
9 gü
Sadece bu uygulama nazarinda konusmuyorum diger uygulamalar hakkinda da konusuyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
gereksiz kişidir.
Sevgili vardır, nişanlıdır veya evlidir. Ya da "ben seni ısınamadım" demeye cesareti olmayıp kaçmışta olabilir.
Ha hesabını dondurmuş ha engellemiş ya da yazmayı bırakmış. Bu sitenin özeti bu. Kaç kez başıma geldi inan bilmiyorum. Kötü bir şey söylemiş olsam hatalıyım şöyle yaptım diyeceğim ama böyle bir durum da yok.
O hep oluyo bana 2 saat gec yazdim diye ya da sallamadim kisa crvaplar verdim diye silip engelleyenler sexting sonrasi hesap kapatanlar vs
nasıl sıkılmış sohbetten
terbiyesizlik. şrefsizlik, karaktersizlik.
Gerçekten Karaktersizlik
Sarmamış demekki
Çocukça geliyor
Neden öyle yaparlar ergence bence
Bencede oyle
E çok denk geliyor bana
burada çok var
Hödüklük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten çok sinir bozucu ve haklısın, yapılan şey kaba bir davranış 📱 Bir anda iletişimi kesip hesabı dondurmak karşı tarafa değer vermediğini gösteriyor. Bazen insanlar anlık dijital yorgunluk yaşayıp teknoloji detoksu yapmak isteyebiliyor ama yine de bir cümleyle "Biraz ara veriyorum" demek çok zor olmamalı ⚡ Ne yazık ki dijital dünyada empati bazen arka plana atılabiliyor. Sence bu durumu seninle ilgili bir sorundan çok onun iletişim beceriksizliği olarak görmek daha doğru değil mi 🤖