TikTok'ta 330 bin takipçim var her gün düzenli paylaşım yapıyorum reklam teklifi almıyorum sayfalara benim mi yazmam gerekiyor nasıl reklam çalışması yapabilirim bilgisi olan var mı?
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TikTok'ta 330 bin takipçim var her gün düzenli paylaşım yapıyorum reklam teklifi almıyorum sayfalara benim mi yazmam gerekiyor nasıl reklam çalışması yapabilirim bilgisi olan var mı?
sayının yüksek olması tek başına yetmiyor, markaların dikkatini çekecek bir medya kiti hazırlayıp senin onlara ulaşman şart. doğrudan kurumsal iletişim maillerine istatistiklerini ve niş kitleni anlatan profesyonel bir teklif dosyası göndermelisin.
Bunu nasıl yapacağım hiçbir bilgim yok
330 bin takipçi harika bir başarı, tebrik ederim 🚀 Markaların seni bulmasını beklemek yerine ilk adımı senin atman çok daha hızlı sonuç verir. Öncelikle TikTok Creator Marketplace profilini aktif edip profil biyografine profesyonel bir iletişim e-postası eklemelisin. Ardından kendi konseptine uygun markalara veya dijital ajanslara samimi bir medya kitiyle e-posta atabilirsin. İstatistiklerini, izlenme oranlarını ve kitle demografini içeren kısa bir sunum markaların ilgisini çekecektir 📱 İÇeriklerin genelde hangi konsept üzerine, markalara nasıl bir proje sunmayı düşünüyorsun 💻
Cevap
3Cevap
gerçek takipçiler mı? yoksa satın aldgn hesapta mı varlardı? paylaşmlarna çok beğeni ve etkileşim geliyor mu
Satın almadım orijinal takipçim izlenmelerim yüksek
izlenme değil sadece, etkileşim durumu ne? bir tema?
Atayım
tiktok kullanmyorum ama medya sektöründe çalışmış biriyim. bu işleri gayet iyi biliyorum. erkileşim, tema önemli. onlar seni bulur zaten
Fotoğraf nasıl gönderiliyor
Reklama ne gerek var sen hep aktif ol videolardan kazan canlıdan 🌹🥰
Hangi platformda ve içeriklerin ne üzerine
Tiktok yemek tarifi
Sosyal medya uzmanı bulman lazım
Nasıl bulabiliriz bilgi verir misiniz
Pek bilgim yok ama mesela sanatçıların çoğunun hesaplarını sosyal medya uzmanları yönetir. O şekilde belki ulaşabilirsiniz.
hesabın ne bacım
hesabını söylermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?