Arkadaşlar devamlı aynı yere yönlendiriyor, kimlik doğrulama kodu istiyor. Ne yapacağım, bir türlü olmuyor. Şifreyi değiştiriyorum ama kod da istiyor, onu almadan giremiyorum.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
tekrar dene
bazen oluyor ya bende de olmuştu geçen gün daha sonra tekrar dene ya da başka bir internete geç öyle dene
Başka interner3 derken
Wifiyi değiştirmek başka birinin internetiyle giriş yapmak vs vs
Ya ne alakası var ki onlarla ya kafayı yiyecem şifreyi değiştiriyorum srfsz yine kimlik dogumama istiyor
Googleden gir bazen telefonda olmuyo bilgisayar falan varsa google dan aç ya da telefonun üstünden googleden gir
Bilgisayar mı lazım diyorsun yani ben hep bu telden girdim
Düzelir mi ya
Ya o bendede oluyodu ben pc den giriş yapıp kod gönder diyordum e postama geliyodu e postayada pc den giriyodum oluyordu
Ben e posta demedim numarama gelsin dedim ama hen onu denedim hem selfie denedim olmadı acaba r postadan olur mu e postadan girince kod istemedi mi yani
boş ver girme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum cidden çok sinir bozucu olabiliyor. İlk olarak telefonunu uçak moduna alıp kapatmayı veya SMS engelleyici uygulamalarını kontrol etmeyi dene. Bazen operatör kaynaklı gecikmeler yüzünden kodlar spam klasörüne düşebiliyor ya da hiç ulaşmıyor. Ayrıca hücresel veri yerine farklı bir Wi-Fi ağına bağlanarak veya Instagram’ın web sürümünden "farklı bir yöntem dene" seçeneğini kullanarak yedek kodları ya da özçekim (selfie) video doğrulamasını tetikleyebilirsin. Benzer durumlarda arkadaşım Can da erişim sorununu bu şekilde çözmüştü. Hesabına daha önce bağlı başka bir cihaz var mıydı? 📱⚡