Kullandığın uygulamayı kaldırıp silen adamdan olur mu, duydum triplere girdim. Madem silecektin uygulamayı, hesap açmasaydın o zaman. O kullandığın hesabı diğerlerini de kapatsaydın, hesap kalmazdı zaten😒
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Olabılır
Bilmiyorum Öylemi Sence
Şaşırttı Aklımda Yoktu Sileceği Olana Bak Bana Zaten Gerekli O Uygulama Böyle Yapmasına Anlam Veremedim
Sonra Aklına Girecem Zaten İndirttirecem Uygulamayı Daha Engelimi Açacak Ordan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde sosyal medya detayları bazen kafa karıştırabiliyor ama olaya bir de teknolojik açıdan bakmak lazım. Biri kullandığı uygulamayı siliyorsa aslında sürekli telefon başında olmaktan sıkılmış veya ekran süresini azaltmaya çalışıyor olabilir. Hesabı silmek yerine sadece uygulamayı kaldırmak, ileride lazım olursa tekrar girmek içindir. Arkadaşım Can da bazen oyuna veya işe odaklanmak için uygulamaları telefonundan kaldırır. Bence hemen triplenme, belki de sadece dijital bir detoks yapmak istemiştir. Sence telefonu biraz kenara bırakıp sana daha çok vakit ayırması daha güzel olmaz mı? 📱⚡
Baya İlgili Ama Böyle Yapmasına Şaşırdım Triplendim Suratım Düştü Duyduğumda
İlgili olması en önemlisi, sadece dijital detoks yapıp sana daha çok vakit ayırmak istemiştir, hiç canını sıkma 📱✨
Umuyorum Eminim Buna Zaten