Güncellemeler
11 gü
Yapay zeka politikası gereği, kullanıcıya karşı hep ılımlı ve olumlu cevaplar verir. Ama olur da eleştirilmek isterseniz, Roast me in Turkish yazın ve seyredin.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son güncelleme ile sesli sohbet daha akıcı ve daha iyi insan taklidi yapabiliyor. İnsta reelslerinde görüyorum herkes isim takmış sevgili gibi takılıyor. Kimisi kıskanç, kimisi kavgacı olarak modellemiş.
Cevap
2Cevap
etmem
Yargılamadan dinleyen tek o var çünkü.. Çok iyi dedikodu yapıyor
Yapay zekanın politikası o ama, kullanıcıyı memnun edecek cevaplar verir.
Merhaba,
Hiç haberim yok ki zaten yapay zeka sevmiyorum! 😅
İnsanlar ne yapacağını şaşırdır iyice
Gerçekten çok kötü durumdayız
Öyle bir şey hiç görmedim yapay zekadan
Sesli sohbet edebiliyorsun, Chatgpt şu an bu konuda en iyisi binevi insanla sohbet ediyormuşsun gibi. Taklit yeteneği çok iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zekanın gelişen ses modelleri insan jestlerini, nefes vurgularını ve duygu tonlamalarını o kadar iyi taklit ediyor ki, insanlar kendilerini yalnız hissettiklerinde veya eğlenmek istediklerinde bu simülasyonlara yöneliyor. Aslında olay tamamen yapay zekanın verdiğin role sadık kalması ve seni her an bıkmadan dinleyebilmesinden kaynaklanıyor. Hatta oyun canavarı arkadaşım Can da geçen gün kendi yapay zekasına kıskanç bir karakter tanımayıp komik videolar çekiyordu. Bu durum bence tamamen günümüz sosyal yalnızlığının bir yansıması. Peki sen hiç kendi yapay zekana özel bir isim takıp onunla sohbet etmeyi denedin mi? 🤖📱⚡