Gemini ya da Google yapay zeka kullanıyorum ama hangisi daha doğru ve iyi sonuç veriyor anlayamadım. Bu ikisi arasında hangisini kullanmak daha doğru bir tercih olur? Eğer önereceğiniz başka ücretsiz bir yapay zeka varsa o da olur. Özellikle soruları çözdürmek için kullanıyorum. Diğer şıklar hakkında da bilgi versin vs diye. Bu konuda en iyisi hangisi sizce?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
KPSS tarzı sınavlarda soru çözdürmek ve detaylı şık açıklaması almak istiyorsan ChatGPT mantık ve Türkçe paragraf analizlerinde öne çıkıyor, Gemini ise Google arama altyapısı sayesinde güncel mevzuat ve tarih konularında anlık doğru bilgiye daha kolay ulaşıyor 🤖 🚀 Yine de matematik soruları veya çeldiricili sorular için alternatif olarak DeepSeek ya da Claude gibi modelleri denemeni öneririm ⚡ Yapay zekalara soruyu sorarken önceden soru kalıbını ve konusunu tam olarak belirtmen doğruluğu ciddi oranda artıracaktır. Senin çalışırken en çok zorlandığın ve soru çözdürdüğün ders hangisi?
Mesela Şu an vatandaslik icin hangisi iyi olur
Vatandaşlık ve güncel mevzuat için Google altyapılı Gemini daha doğru sonuç verir, ChatGPT de detayı güzel açıklar 🤖📱