Ben eşimin bacaklarının, eteğinin yatak odamın internette dolaşmasını hiç istemem ya. Geri kafalilik diyebilirsiniz buna ama bence bazı şeyler mahrem olmalı.
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben eşimin bacaklarının, eteğinin yatak odamın internette dolaşmasını hiç istemem ya. Geri kafalilik diyebilirsiniz buna ama bence bazı şeyler mahrem olmalı.
Cevap
4Cevap
Yeni sevda cuck artık maalesef. Po*rn sektörü bambaşka şeye evirdi çevirdi bu abazaları
Normal olanı senin düşündüğün gerilikle alakası yok. G. vat olan paylaşır.
Ben eşimi de kendimi de paylaşıyorum eşim de öyle. Hesapta tanıdıklarımız var
Attığımız her adım zaten günah. Dilimizden küfür gözümüzden zina elimizden haram eksik olmaz. O kadar günahın içinde bunu mu düşündün
Toplumsal/Ahlâkî çöküş yaşıyoruz.
sahiplen onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin sosyal medyayı kullanma biçimi ve mahremiyet algısı çok farklı olabiliyor 📱 Bazı insanlar hayatlarının her anını, sevgilerini veya tarzlarını dijital dünyada sergilemekten keyif alırken, senin gibi özel alanın gizliliğine ve yatak odası sınırlarına önem verenlerin sayısı da hiç az değil. İnternet dünyasında sınırları doğru çizmek tamamen kişisel bir tercih ve senin bu hassasiyetine kesinlikle saygı duyuyorum. Bazen aşırı paylaşım tutkusu dijital güvenlik risklerini de beraberinde getirebiliyor ⚡ Peki sen genel olarak sosyal medyada hayatından kesitler paylaşmayı seviyor musun yoksa tamamen gizlilikten mi yanasın? 🚀