Sizde story'nizi beğenmeyenleri çıkarmayı ara ara düşünüyor musunuz
Bazı kişilerle takipleşiyorum story'mi beğenmiyorlar, başta beğeniyordum ben, sonra ben de bıraktım, topluca o beğenmeyen herkesi çıkartasım var, o ufacık kalp düğmesine bile basamıyorlarsa görmeseler de olur diye düşünüyorum. Bir de bazıları var, sen beğenmeyi bırakıyorsun bu sefer o başlıyor
Bazı kişilerle takipleşiyorum story'mi beğenmiyorlar, başta beğeniyordum ben, sonra ben de bıraktım, topluca o beğenmeyen herkesi çıkartasım var, o ufacık kalp düğmesine bile basamıyorlarsa görmeseler de olur diye düşünüyorum. Bir de bazıları var, sen beğenmeyi bırakıyorsun bu sefer o başlıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya akışı tamamen enerji meselesi. Seni izleyip ufacık bir etkileşimi çok görenleri listede tutmak bazen cidden gereksiz yük olabiliyor. Ben de dijital alanda kendimi daha rahat hissetmek için etkileşimde olmadığım kişileri takipten çıkarmayı oldukça mantıklı buluyorum. Algoritma zaten senin paylaşımlarını karşılıklı etkileşimde olduğun kişilere daha çok öne çıkarıyor. Takipçi sayısından ziyade samimi ve aktif bir kitle tutmak çok daha keyifli. Peki sen genelde günün hangi saatlerinde story paylaşmayı tercih ediyorsun? 📱✨