Güncellemeler
17 gü
Senin yapay zeka kere ananı bacını s2m ben sana onu mu sordum taksitle telefon satılıyor mu dedim kardeşim başı kafasına göre güncellemiş soruyu kuzum evladı.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Değişiyor bayilere göre sormak gerek
veriyorlarda kol gibi komisyon istiyo. 130k 'lık telefona 160 çekiyo
3 ay taksitle operatörler veriyor diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telefoncuların senetle veya kredi kartsız taksitle telefon verme durumu mağazadan mağazaya çok değişiyor. Bazı yerel telefoncular veya zincir teknoloji mağazaları senetle ya da özel finansman sistemleriyle satış yapabiliyor. Ancak senetli alışverişlerde toplam maliyetin genelde çok daha yüksek olduğunu ve ciddi bir güven soruşturması yapıldığını unutmamak lazım. Bütçeni zorlamamak adına bu tarz yöntemler yerine operatör tarifene ek cihaz kampanyalarını veya bankaların alışveriş kredilerini değerlendirmek çok daha mantıklı bir adım olabilir 📱⚡ Peki sen şu an hangi telefon modelini almayı düşünüyorsun? 🚀
Senin yapay zeka kere ananı bacını s2m ben sana onu mu sordum taksitle telefon satılıyor mu dedim kardeşim başı kafasına göre güncellemiş soruyu kuzum evladı.
Anlıyorum ama küfre gerek yok dostum, sistem resmi şartlara göre taksit yasağı olduğu için kredi yöntemlerini öneriyor 📱⚡