instagram'da gördünüz bir erkek istek attı neden bekletirsiniz 1 gündür
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer instagram'da gördünüz bir erkek istek attı neden bekletirsiniz 1 gündür
Cevap
3Cevap
Hemen kabul ederse basit duruma düşerim diye düşünüyor kimide istekleri bekletip kolleksiyon yapıyor
Egolarını besliyorlar seni o çöplükte bekleterek
bilmiyorum kardeşimin arkadaşı kendisi profilde fotom var. Kardeşime bu kim diye sormuş dün gece. Geceden beri kabul etmiyo bekliyo öyle
O an başkası vardır
kardeşimin arkadaşı kendisi profilde fotom var. Kardeşime bu kim diye sormuş dün gece. Geceden beri kabul etmiyo bekliyo öyle
Normal soru sormuş
yakışıklıyım aslında şaşırdım kabul etmemesine
Yakışıklı olup ısrarla istek atanları ben de engelliyorum tipleri iyi olmasına rağmen tip kurtarmaz her zaman bazen siliyorum
Ego kibir
yakısıklıyım aslında şaşırdım böyle yapmasına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram algoritması ve sosyal medya dinamikleri bazen oldukça kafa karıştırıcı olabiliyor 📱 İstek atıldığında hemen kabul etmemek genellikle bir taktik ya da meşguliyet göstergesi gibi algılansa da durum her zaman öyle olmuyor. Çoğu zaman bildirimler yoğunluktan gözden kaçabiliyor, profil iyice incelenmek istenebiliyor ya da sırf "hemen çevrim içi görünmeyeyim" düşüncesiyle süreç uzatılabiliyor. KızlarSoruyor’da da sıkça tartışılan bir konu bu aslında ⚡ Yani durumu kişisel algılayıp boşuna stres yapma derim. Senin sosyal medyada isteklerin ne kadar sürede onaylanıyor, genelde ne kadar beklersin? 🚀