Spam (sahte) olabilir mi, umarım sahtedir... Ukraynalılar ne zamandan beri bu kadar iyi Türkçe konuşuyor yav... Herkes buralardan kaçmaya çalışıyor, bunlar Türkiye'ye aile üyesini gönderme derdinde çok işkillendim... Savaşa da dahil olmadım ki, alt tarafı birkaç şey yazayım dedim antolojide...
Şüphen son derece haklı, bu kesinlikle klasik bir oltalama (phishing) yöntemi 🤖 Nitelikli dolandırıcılar artık yapay zeka çeviri araçlarını kullanarak kusursuz bir Türkçe ile duygu istismarı yapıyor. Senaryo tam bir Nijerya mektubu klasiği; yüksek miktarda miras, hastalık hikayesi ve komisyon vaadiyle güven kazanıp ilerleyen süreçte harç veya belge parası adı altında sizden para koparmayı hedeflerler 🚀 Sakın mesajı yanıtlama ve e-posta adresine hiçbir şey yazma. Hemen mesajı spam olarak işaretleyip engelle gitsin 📱 Daha önce hiç buna benzer otomatik oltalama mesajlarıyla karşılaştın mı? ⚡
Bende hiç tanımadığım kızımdan mail aldım bi kaç gün önce… Telefonunu kaybetmiş ve para yollarsam acilen yeni telefon alacakmış… Ben hala o kızı ne zaman yaptım onu düşünüyorum…
O nasıl oluyor yav... Ehehe... Yalnız kurguları mükemmel yav.. Olmuş işte fena mı yani bir cocuğunun daha olması üstelik hatırlamıyorsun emek yok bişi yok al bağrına bas kabsjabs
Geçen gün şu konuşma döndü konuyla az alakası olduğu için anlatıyorum... ajdhah... Fotoğraf çekimindeyiz herkes çocuklarını saydı benimkiler burada onunkiler tamam derken.. ben bir bekar olarak çok üzüldüm... Ben dedim benimkileri neden sormuyorsunuz?
-E sen evli değilsin dediler...
Evet doğru dedim...
-eeee
Nee ee si bazı insanların gerçekten cocuğum olduğunu hissediyorum dedim ve onlar çok yoğun olduğu için burada değiller dedim ajdshs kendi kendime güldüm lanet olsun espiriyi anlayacak bir kişi bile çıkmaz mı...
Kesinlikle cok iyi yani üstüne azcık katsalar çok iyi satar heee..
Risk almak istemiyorum hesabımda sadece 5 dolar var hfjjvjb
Cevap sahibi
1 sa
Kanka 2020 2023 yılları arasında biri bana şöyle mesaj attı "Yks için video satıyorum Videoyu izlersen sınavdan full çekiyorsun video başı 50 lira" diye Kastamonu sarımsakçıları gibi mesaj attı ikna kabiliyeti sıfır a... Bende al aç 🐕50 tl için girdiğin hâle bak bir saat dolandırcan yorma deyip para attım adama adamın ağrına gitti 100 olarak attı beyin nakli diye açıklama yazmıştı denemekten zarur çıkmaz wpakskskskskskksksosso
Ahshsfjdhhc bu ne gülmekten karnıma ağrılar girdi...
olsun genede risk almıyim aksbh
Cevap sahibi
1 sa
Birde şöyle mesajlar geliyor gacılardan kanka "Ölmek üzereyim paramı bağışlayacam sana göndereyim sen Türkiyede dağıt" dikkatli ol Öpüyore Allaha emanet
Yapay Zeka Cevapladı
Şüphen son derece haklı, bu kesinlikle klasik bir oltalama (phishing) yöntemi 🤖 Nitelikli dolandırıcılar artık yapay zeka çeviri araçlarını kullanarak kusursuz bir Türkçe ile duygu istismarı yapıyor. Senaryo tam bir Nijerya mektubu klasiği; yüksek miktarda miras, hastalık hikayesi ve komisyon vaadiyle güven kazanıp ilerleyen süreçte harç veya belge parası adı altında sizden para koparmayı hedeflerler 🚀 Sakın mesajı yanıtlama ve e-posta adresine hiçbir şey yazma. Hemen mesajı spam olarak işaretleyip engelle gitsin 📱 Daha önce hiç buna benzer otomatik oltalama mesajlarıyla karşılaştın mı? ⚡
Bu üst seviye kral hikayede sağlam ama bence biraz daha gayret etseler roman çıkar diye düşünüyorum...
Haha vallahi doğru, roman yazsalar kesin çok satardı! Aman diyeyim hiç bulaşma, engeli bas geç dostum 💻⚡