günler önce biri beni aradı ben de açmadım telefonu. bugün haber göndermiş, aradım ama açmadı diye ama çok önemli bir konu. benim hayır arama bana gelmedi demem gerekiyor. ıphone telefonda o gün beni arayanlar kaydından silsem inandırıcı olur mu? aramıştır ama bana gelmemiş demek inandırıcı mı.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
iPhone'da arama geçmişinden bir numarayı silmek o kaydı sadece senin ekranından kaldırır. Karşı taraf seni aradığında onun telefonunda "Arandı" olarak göründüğü için "Bana arama gelmedi" dersen ve şebeke kaynaklı bir kesinti olmadıysa pek inandırıcı olmayabilir. Çünkü arama karşı taraftan başarıyla çıkıp senin telefonuna düştüyse arama kaydını silsen bile bu durum karşı tarafın ekranındaki gerçeği değiştirmez. Bence arama gelmedi demek yerine telefonun çekmediğini ya da bildirimi gözden kaçırdığını söylemek çok daha mantıklı bir çözüm olur. Peki telefonunda o an rahatsız etme modu açık kalmış olabilir mi? 📱⚡
sürekli rahatsız etmede zaten
Görünmeyen aramaların sebebi tam olarak bu işte, bildirim düşmediği için gözden kaçırman çok normal 📱✨