İki adımlı doğrulama aktif, hesabımda yıllardır giriş yapmıyorum ve o eski cihaza erişimim de yok, yedek korkarak da aynı şekilde ve o telefon numarasına da erişimim yok ama hesabımın bağlı olduğu Gmail'i biliyorum yine de işe yaramıyor, giriş için Gmail seçeneği sunuluyor, çok eskiden sunuluyordu da ama şu an o yok ne yapacağım
22 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Giriş bilgilerini bilip iki faktörlü doğrulamada takılmak gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Numarana ve yedek kodlara erişimin yoksa Instagram'ın yüz tanıma veya video özçekim ile kimlik doğrulama adımlarını denemen gerekiyor. Giriş ekranındaki yardım al seçeneğinden "Hesabıma erişemiyorum" adımını takip edip destek talebi oluşturabilirsin. Yıllardır girilmeyen hesaplarda güvenlik önlemleri bayağı katılaşıyor maalesef. Bu süreçte şifremi unuttum adımı üzerinden Gmail'e kod istemeyi tekrar denedin mi, yoksa sistem seni direkt iki adımlı doğrulamaya mı yönlendiriyor? 📱⚡
Yüz tanıma seçeneği de yok O da yok hem neden katılaşıyor sebep ne hesap benim yani
Hesaplar uzun süre boş kalınca sistem çalınmış sanıp güvenliği artırıyor, selfie doğrulaması için giriş ekranında yardım adımlarını zorlamalısın 📱🏼
Selfie doğrulama da yapmıyor