£depsiz, p! s siteler öneren olursa o önerenlerin Allah binbir belasını versin. Bir ay sonra işe gireceğim hiç derdimi anlatabildiğim bir arkadaşım bile yok. Çevremdeki insanlara bakıyorum hepsinin bir tane dost diyebileceği insan var çevresinde ama ben hep evde hep yalnız hep mutsuzum. Mesela canım dışarıda bir yemek çektiğinde hadi gidip yiyelim diyebileceğim bir arkadaşa sahip değilim. İşe gireceğim hadi birlikte işe girelim çalışalım diyebileceğim bir arkadaşa sahip değilim bunun nasıl üstesinden gelebilirim kendi şehrimizdeki insanları bulabildiğimiz bir platform var mı £depsiz insanların olmadığı
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hangi şehirde yaşıyorsun
Abi soruyu oku yalvarırım soruyu oku yaşadığım şehir ne alaka ne alaka ne alaka
Hiç arkadaşın olmadımı bu yaşakadar
Vardı arkadaşlarım ama hepsiyle uzak düştük daha lise yıllarında bütün arkadaşlarım dağıldı bir tane bile çevremde bu benim en yakınım bu kız benim iyiliğimi ister diyebileceğim biri yok
Bu zamanda gerçek dost zor
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya yazma şu soruya cevap falan
Bu devirde isteyecegin son şey olsun
Kendi şehrini yazmamışsın ki
Uygulama önerisi istemişim kendi şehrimi neden yazayım be uygulama öner geç kardeşim bilmiyorsan atla soruyu
Kendi şehrimde arkadaş bulabileceğim diye başlıyor soru. Kendi şehrim kelimesi bozmuş soruyu. Sakin ol agresifliğe gerek yok
Gereksiz yönelim
Neden
Hangi şehirdesin