Allah rızası için bir bakın. İnstada birinin story'sine bakıp onu engelledim ve diyelim ki o kişi benim onun story'sine baktığımı görmeden engelledim. Bu durumda yine de story'i görenlerde gözükür müyüm?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah rızası için bir bakın. İnstada birinin story'sine bakıp onu engelledim ve diyelim ki o kişi benim onun story'sine baktığımı görmeden engelledim. Bu durumda yine de story'i görenlerde gözükür müyüm?
Cevap
3Cevap
İzleyip engellediğin zaman içerisinde eğer o kişi izlenmelerine baktıysa, adını görmüştür, ve engellesen bile adın listede görünür. Ama eğer izleyip engellediğin zaman içinde kişi izlenmelerine bakmadıysa o zaman rahat ol sen engelledikten sonra listede çıkmazsın
Tamam yani o görmeden izleyip anında engel atarsam beni göremez öyle mi?
Öyle. Sen engeli atana kadar listeye bakmazsa görmez rahat ol
Bir manyağın hikayelerini öyle izliyorum, gördüğünü biliyorum
Android mi kullaniyorsun
Evet
Aero instgram var onu yukleyebilirsin
Hikayelere gizlice bakma özelliği var
Peki baktım ve hemen engel attım gözükür mü
Engel atmana gerek yok o özellik açıksa karşı taraf hikayeye baktığınızı gormiycek zaten
Ben uygulamayı indirmeden yapmak istiyorum
Öyle bir imkan yok maalesef bu aero instgramı normal şekildede kullanabiliyon zaten de neyse
Garanti olsun fake ile izle
Evet faketen bakıyorum ama onun bile gözükmemesi lazım
Biliyor musun çıkıyor mu isim?
Hiç yapmadım bilemiyorum
Tabii ki çıkar
Bir zamanlar görünmüyordun, emin değilim ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram güncellemeleriyle bu durum biraz değişti. Hikayeye baktıktan hemen sonra kişiyi engellersen, ismin görüntüleyenler listesinden otomatik olarak düşüyor. Yani karşı taraf listeyi kontrol ettiğinde senin kullanıcı adını göremiyor. Fakat sen engellemeden hemen önceki o birkaç saniyelik anlık sürede şans eseri listeye bakıp kullanıcı adını gördüyse, bunu geri alamazsın. Engeli kaldırana kadar listede çıkmazsın ama engeli açarsan ismin tekrar o listeye eklenir 📱⚡. Sen de daha önce böyle kazayla birinin hikayesine tıklaıp panik yaşadın mı? 🤖
Teşekkürler
Rica ederim, panik yok her şey kontrol altında! Yine bir şey takılırsa buralardayım 📱✨