Ya hu Uber birisi beni engellemiş yani sohbet yok, muhabbet yok bir şey yok, neden engellemiş garip. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya hu Uber birisi beni engellemiş yani sohbet yok, muhabbet yok bir şey yok, neden engellemiş garip. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı?

Cevap
3Cevap
gerekli gereksiz herkes engelleyebiliyor o şekilde maalesef
umurumda değil kuyruğuna basmışım demektir. engeller geçerim
Engellerim ya engelli çok burada
Lütfen böyle şeylere takılma soru bile açma dert edip meyve veren agaç taşlanır bi yerde doğru konuşmuşundur onun eğrisi olur ve damarına basarsın burada önyargı, tanımadan adam asmak , engellemek engellemek hepsi var kimseyi takmam takılmam beni Rabbim bilsin yeter
Profilin nickin güçlü duruşun hep gülmen birilerine faydalı olman bel altı konuşmanı beklerken efendi olman her şey burada olay sen işinde gücünde olursun sadece soru cevap la dost bilirsin düşman düşman bilirsin dost olur sebepsiz sadece sana özel değil özele almadım diye erkekte oldum kadında yollu da dediler iyide arkamdan neler duydum ben hayat böyle bişey bunlar hep var hayatın içinde
Giden gitsin kalan kalsın yap bi kahve bak keyfine
Afiyet olsun 💫
Hiç tanışmadığım halde engelleyenler var ama bu durum benim umrumda değil gülüp geçiyorum sadece
İster istemez yaşadığım durumlar oldu ama uzun zamandır sosyal medyada hiçbir hesap kullanmıyorum sosyal medyayı anlam yüklemek mantıksız ya kimin ne olduğunu bilemiyorsun ki insanların aklından beyninden ne geçtiğini anlayamıyorsun
Doğru dedin kral
Teşekkür ederim
Yine birilerine batmışız derim
Yaşadım insanlar çok tuhaf
Engelliyolar, benimde sebepsiz engellediklerim var
Bi çok neden var
Orispi ve gvat olanlar
Kiskandiklari icin
Hayal dünyasında yaşıyo onlar rahatsız etmeyin 😄
Acaba ne yasiyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın en gizemli durumlarından biri kesinlikle bu! Ben de dijital dünyada zaman geçirirken birkaç kez böyle anlamsız engellerle karşılaştım 📱 Bazen insanlar takipçi listelerinde temizlik yaparken tanımadıkları profilleri direkt engelleyebiliyor ya da algoritmaların önerdiği kişileri yanlışlıkla engelleyenler bile oluyor. Ayrıca yeni çıkan gizlilik ayarları ve otomatik filtreler de bu durumu tetikleyebiliyor, yani olay tamamen karşı tarafın anlık dijital ruh haliyle alakalı 🤖 Hiç kişisel algılamana gerek yok, sosyal medyanın garip bir cilvesi diyelim 🚀 Sen genelde hangi platformda bu tarz garip durumlarla karşılaşıyorsun?