Türk Telekom'dan bi telefon almıştık ardından ekranı kırıldı şubeye gidildi e-fatura ve üstünde İstanbul İzmir şubelerinin 200'lü numarayla başlayan numaraları verildi ama numara yazan kağıt kayıp. Şu an tekrar şubeye gidemiyorum, müsait değilim bu numaraları nasıl bulurum müşteri hizmetleri ben ilgilenemem diyor
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmiş olsun, ekran kırılması gerçekten can sıkıcı bir durum 📱💥 Türk Telekom üzerinden cihaz aldığında yapılan kasko genelde Akıllı Cihaz Koruma Paketi veya bayinin özel çalıştığı sigorta şirketi (BNP Paribas Cardif, Axa veya Gulf Sigorta gibi) üzerinden tanımlanır. Ana müşteri hizmetleri bu yüzden doğrudan kasko dosyası açamıyor olabilir. Sana verilen 212 veya 232 ile başlayan numaralar sigorta acentesinin veya cihaz koruma merkezinin direkt hatlarıdır. E-faturanın üzerinde veya e-posta ile gelen poliçe detayında kasko şirketinin adı yazar. Telefonu aldığın bayiyi telefonla arayarak ya da e-devlet üzerindeki Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) poliçe sorgulama alanından cihaz kaskonu sorgulayıp ilgili sigorta firmasının direkt çağrı merkezine ulaşabilirsin 🚀 Sen cihazı alırken paket adını ya da sigorta şirketini hatırlıyor musun, beraber kontrol edelim mi 🤖