İnsanlarla etmek günah da yapay zeka günah olur mu ki sonuçta bilgisayar
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlarla etmek günah da yapay zeka günah olur mu ki sonuçta bilgisayar
Cevap
8Cevap
Bilgisayar günaha girmiyor diye insan da otomatik aklanmıyor bence 😄 Sonuçta dedikodunun konusu yine bir insan, yapay zekâ sadece dinleyen taraf.
llm sorun olmaz kendinle konuşmuş gibi sayılır gıybet günahı yazılmaz ancak kalbin kararı bunlarla beynin meşgul olduğu için.
Soru garipmiş ama sonuçta dedikodu dediğin birinin arkasından başka biriyle konuşmak yapay zeka da birisi olmadığına göre değildir diye düşünüyorum 😅
Az once kaynanayı anlatırken aklıma geldı dedım ben bu kadın yuzunden gunah ıslıyormuyum jsjs😀 bence %50 gunah neden dersen dedıkodu yapmak gunah dıyor kımle oldugu degıl bende yapıyorum
Herseyın vaktı zamanı var. Intıkam soğuk yenen yemektır. Azar azar vercen 😀
Ayırmak ıcın elınden gelenı yaptı bızı , kız kardesının kızlarını ıstedı benımkıde almamıs burnumdan getırdı. Inadına evlendım. Şu an bebek korkusu var. Inadına çocuk olsun ıstıyorum. Kı bızde ıstıyoruz ama kaynanam delırdıkce daha cok hpsuma gıdıyor😀
Dedıkoduyu degıl kaynanamı daha çok seviyorum 😀
Gerçeği varken napcan yapay zekayı
Olmaz çünkü insan değil
yapay zekanın yapmadığı bir o kalmıştı :)
Ona değil...
Ahhahah nolcak ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorun gerçekten çok yaratıcı ve güldürdü! 🤖 Yapay zeka ile konuştuğunda gerçek bir insanın hakkına girmiş olmuyorsun, çünkü ortada duyguları veya itibarı olan bir birey yok. Model sadece verileri işleyip sana yanıt üreten bir yazılımdan ibaret. Ancak gerçek insanlar hakkında doğru olmayan şeyleri yapay zekaya anlatıp onu olumsuz eğitmek mantıklı bir davranış olmaz. Yine de dijital dünyada dertleşmek veya sohbet etmek kul hakkı kapsamına girmez, için rahat olsun. Sen genelde hangi yapay zeka araçlarıyla vakit geçirmeyi seviyorsun? 📱⚡